SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2017: Serena Williams și Venus Williams reeditează finala din 2003!

Australian Open 2017: Serena Williams și Venus Williams reeditează finala din 2003!

serena venus williams 2003 australian open
serena venus williams 2003 australian open
Serena si Venus Williams dupa finala din 2003 de la Australian Open

Tenisul naște cele mai frumoase povești, iar ceea ce s-a întâmplat anul acesta la Australian Open va fi povestit, cu siguranță, peste generații.

După ce Venus Williams a reușit să revină, după 14 ani, în finala de la Australian Open, iată că și sora ei, Serena, și-a asigurat un loc la întâlnirea de sâmbătă. În semifinala disputată azi, Serena a învins-o ușor, cu 6-2, 6-1, după 50 de minute, pe croata Mirjana Lucic-Baroni.

Va fi o reeditare a finalei din 2003, atunci când Serena s-a impus cu scorul de 7-6 (4), 3-6, 6-4. Cele două se vor întâlni pentru a noua oară într-o finală de Grand Slam.

Dacă va câştiga finala de la Australian Open, Serena Williams (35 de ani) va reveni pe primul loc în clasamentul WTA şi îşi va trece în palmares cel de-al 23-lea titlu de Grand Slam.Un ultim lucru despre finala de sâmbătă: va fi cea mai vârstnică finală din istoria turneelor de Grand Slam, suma vârstelor celor două surori fiind de 71 de ani.

loading…


Leave a Reply

Top