SUNTETI AICI
ACASA > Maria Sharapova > Maria Sharapova a acceptat primul wild-card. Iată care va fi primul turneu al rusoaicei. Se ştie şi ziua în care va juca

Maria Sharapova a acceptat primul wild-card. Iată care va fi primul turneu al rusoaicei. Se ştie şi ziua în care va juca

maria sharapova puerto rico
maria sharapova puerto rico
Maria Sharapova revine pe teren in aprilie

Maria Sharapova a acceptat primul wild-card din acest an. Ea va reveni la turneul care, nu întâmplîtor, e sponsorizat chiar de firma de maşini a cărei imagine globală e rusoaica.

Maria Şarapova va reveni pe terenul de tenis la turneul de la Stuttgart, în 26 aprilie, chiar în prima zi după expirarea suspendării primite la începutul anului trecut pentru folosirea de substanţe interzise! Anunţul a fost făcut de organizatorii competiţiei de categorie Premier, care i-au oferit un wild card fostei ocupante a locului I mondial.

Turneul de la Stuttgart este programat între 24 aprilie  şi 30 aprilie (duminică). Cum Sharapova ar avea voie să joace primul meci oficial pe 26 aprilie, aceea va fi data meciului pe care jucătoarea de 29 de ani îl va susţine în primul tur. Sharapova nu a mai jucat din ianuarie 2016, după ce a fost eliminată în sferturile de finală ale Australian Open.

Nu aş putea fi mai fericită decât să revin în circuit la unul dintre turneele mele favorite. Abia aşatept să-mi revăd fanii mei extraordinari şi să fac din nou ceea ce iubesc“, a declarat Sharapova, pentru site-ul turneului pe care l-a câştigat de trei ori, între 2012 şi 2014. Şi, evident că nu putea să spună altceva având în vedere că sponsorul principal al turneului este Porsche, adică firma al cărei ambasador global este Maria.Sharapova a fost depistată pozitiv cu meldonium la Australian Open, în ianuarie 2016, dar şi la o testare în afara competiţiei, la Moscova, în februarie 2016. Sportiva din Rusia a anunţat rezultatele testelor în cadrul unei conferinţe de presă, pe care a organizat-o, la 7 martie 2016, la Los Angeles. Federaţia Internaţională de Tenis a decis la 8 iunie 2016 suspendarea Mariei Sharapova pentru doi ani, începând cu 26 ianuarie, data primului test pozitiv.

La 4 octombrie 2016, Tribunalul de Arbitraj Sportiv a redus la 15 luni suspendarea de doi ani dictată de Federaţia Internaţională de Tenis jucătoarei ruse pentru dopaj. Astfel, ea va putea reveni pe teren din 26 aprilie 2017.

loading…


One thought on “Maria Sharapova a acceptat primul wild-card. Iată care va fi primul turneu al rusoaicei. Se ştie şi ziua în care va juca

Leave a Reply

Top