SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep, după eliminarea de la Shenzhen: “Am fost puţin obosită”

Simona Halep, după eliminarea de la Shenzhen: “Am fost puţin obosită”

simona halep shenzhen declaratii
simona halep shenzhen declaratii
Simona Halep la conferinta de presa

Învinsă în turul secund al turneului de la Shenzhen, Simona Halep a încercat să explice jurnaliştilor ce s-a întâmplat în meciul cu Katerina Siniakova.

“Cred că ea a jucat foarte bine, e o jucătoare puternică, nu am mai evoluat împotriva ei. A lovit cu putere, a servit bine şi a meritat să câştige azi. Mie nu mi-a mers jocul, nu am simţit jocul, dar nu e o scuză asta. Ea a reuşit să fie mai puternică pe teren şi de aceea a câştigat. A fost cald, dar nu foarte tare şi eram deja obişnuită cu căldura. Am fost puţin obosită pentru că este abia al doilea meci al anului şi nu mi-am intrat încă în ritm. Vin după o pauză de două luni şi e normal să am dificultăţi în a juca meciuri. Mă bucur de fiecare dată când vin la Shenzhen, sper să o fac şi la anul, dar cu alte rezultate”, a declarat Halep, la conferinţa de presă.

În ceea ce priveşte relaţia cu antrenorul Darren Cahill, Simona este categorică: “Colaborez de doi ani cu el, este o relaţie bună. Sper să lucrez cu el mult timp şi nu mă gândesc să schimb antrenorul“.Următorul turneu pentru Simona va fi Australian Open, pentru care va începe pregătirea în două-trei zile: “Urmează Melbourne, merg acolo să mă antrenez. Mai întâi îmi iau câteva zile libere şi apoi aştept Australian Open“, a precizat Simona Halep.

loading…


Leave a Reply

Top