SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > WTA St. Petersburg 2017: Irina Begu și Monica Niculescu joacă azi în primul tur. Ambele meciuri vor fi televizate. Iată de la ce ore

WTA St. Petersburg 2017: Irina Begu și Monica Niculescu joacă azi în primul tur. Ambele meciuri vor fi televizate. Iată de la ce ore

irina begu australian open
irina begu australian open
Irina Begu

Ambele românce din primul tur al turneului WTA de la St Petersburg, Irina Begu și Monica Niculescu, vor juca azi. A treia compatrioată de pe tabloul de simplu, Simona Halep, e direct calificată în turul secund.

Cronologic, prima va intra în concurs Irina Begu. Ea va juca, în jurul orei 12.00, ora României, contra nemțoaicei Andrea Petkovic, care a venit din calificări, dar mereu o adversară incomodă. De altfelm Irina nu se poate lăuda că a avut prea mult noroc anul acesta de adversare, picând în trei turnee din patru cu jucătoare foarte valoroase din primul tur.

Monica Niculescu e programată să joace în jurul orei 13.30-14.00. Ea o va întâlni în primul tur pe croata Ana Konjuh. O victorie ar aduce-o pe Monica în fața Simonei Halep, principala favorită a turneului, care a fost direct calificată în optimile de finală.



Ambele meciuri ale româncelor vor fi transmise în direct pe DigiSport 2. De altfel, acest post de televiziune transmite întregul turneul.

loading…


Leave a Reply

Top