SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > ȘTIRILE ZILEI, 17 februarie 2017: Eugenie Bouchard a început să iasă cu fanii la întâlnire

ȘTIRILE ZILEI, 17 februarie 2017: Eugenie Bouchard a început să iasă cu fanii la întâlnire

eugenie bouchard fan
eugenie bouchard fan
Eugenie Bouchard a iesit cu fanul la intalnire

Iată câteva dintre cele mai interesante știri din ultima perioadă din tenisul mondial.

1. Eugenie Bouchard s-a întâlnit cu un fan după pierderea unui pariu. Canadianca Eugenie Bouchard începe ușor ușor să lucreze la propria imagine. După ce a pozat în premieră în Sports Illustrated, Bouchard s-a întâlnit cu un fan după ce a pierdut un pariu făcut în timpul Super Bowl. Cei doi mers la un meci de baschet din NBA, canadianca mărturisind că tânărul s-a purtat foarte galant. Evident, a spus și că se vor mai întâlni, că doar așa dă bine…

2. Agnieszka Radwanska și-a schimbat racheta anul acesta și povestește de ce. Poloneza Agnieszka Radwanska, una dintre cele mai talentate jucătoare din circuit care nu a reușit să ajungă pe primul loc în clasamentul mondial, a schimbat racheta la finalul sezonului trecut. Ea nu mai folosește racheta Babolat, cea cu care a jucat până atunci în circuit, ci rachete Srixon. ”Încerc. Desigur, a fost o decizie grea, să îmi schimb racheta după atâția ani în care am jucat cu ea în circuit. Dar am considerat că e timpul să schimb ceva. M-am gândit la asta mult timp. Apoi, în jurul Crăciunului, am spus: de ce nu? Hai să schimb ceva. Și am făcut-o”, a mărturisit Agnieszka Radwanska.

3. David Goffin revine în echipa de Cupa Davis a Belgiei în sferturi. David Goffin a anunțat că va juca în echipa de Cupa Davis a Belgiei în sferturile de finală, contra Italiei. Clasat pe locul 11 în lume, el lipsise din echipă în meciul câștigat cu Germania. Meciul cu Italiava avea loc la Charleroi, în perioada 7-9 aprilie.

4. Turneul de la Roma va avea tragerea la sorți la Colosseum? Președintele Federației Italiene de Tenis vrea să organizeze tragerea la sorți a turneului de la Roma într-un loc încărcat de istorie: la Colosseum. Deja s-au făcut demersurile necesare obținerii aprobărilor, dar încă nu s-a primit nici un răspuns. Turneul va avea loc în perioada 15-21 mai.

5. Del Potro și Monfils s-au antrenat împreună la Key Biscayne. Doi jucători importanți ai circuitului, Juan Martin del Potro și Gael Monfils, s-au antrenat împreună la Key Biscayne. După câteva zile împreună, ei s-au despărțit, pentru că fiecare ca juca în ală parte săptămâna viitoare: argentinianul la Delray Beach, iar Monfils la Montpellier.6. Flavia Pennetta va primi titlul de Doctor Honoris Causa la Bari. Retrasă din activitate după ce a cucerit titlul la US Open, în 2015, italianca Flavia Pennetta va primi titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universității din Bari. Senatul Universității a justificat această premiere prin faptul că italianca a făcut cunoscut numele regiunii Puglia în întreaga lume. Pennetta e a doua jucătoare din Italia, după Francesca Schiavone, care a cucerit un titlu de Grand Slam.

7. Sara Errani nu își va apăra titlul la Dubai. Trei retrageri de marcă de la Dubai. Deținătoarea titlului, italianca Sara Errani, a anunțat că nu va putea juca la Dubai anul acesta. De asemenea, alte două jucătoare importante au declinat participarea: Svetlana Kuznetsova și Eugenie Bouchard.

loading…


Leave a Reply

Top