SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > ȘTIRILE ZILEI, 21 februarie 2017: Juan Martin del Potro: ”Vreau să mă apropii de jucătorii valoroși în acest an”

ȘTIRILE ZILEI, 21 februarie 2017: Juan Martin del Potro: ”Vreau să mă apropii de jucătorii valoroși în acest an”

juan martin del potro plaja si catel
juan martin del potro plaja si catel
Juan Martin del Potro a avut o vacanță lungă

Iată câteva dintre cele mai interesante știri ale ultimelor zile.

1. Cea mai slabă audiență din 2000 a turneului de la Buenos Aires. Când nu ai vedete la start, oricât ar fi tenisul de frumos, nu interesează multă lume atât de mult încât să cumpere și bilete. S-au convins de asta și argentinienii, doar 34.171 de spectatori asistând la meciurile ediției 2017. Statistica arată că o audiență mai slabă nu a fost din 2000, când turneul era challenger. Drept urmare, organizatorii au promis că anul viitor vor aduce la start câteva nume mari, aruncând pe tapet un Nadal, Del Potro sau Monfils. De la promisiune la realitate e însă ceva distanță.

2. Lucas Pouille a devenit ambasador al apei Evian. Când ești impresariat de echipa lui Ion Țiriac ai deja un pus în fațamarilor firme, așa că încep să apară mai repede contractele publicitare decât rezultatele. Simte asta pe prorpia piele Luca Pouille, care a devenit ambasador al apei Evian. Dacă vă spun că a devenit coleg în ”echipa Evian” cu Wawrinka și Sharapova, cred că va trebui ca pe viitor să stăm cu ochii pe el, căci e posibil să avem ceva surprize din partea lui în acest sezon.3. David Ferrer i-a caracterizat pe cei patru mari ai tenisului. Spaniolul David Ferrer, jucătorul care a stat cam cel mai mult în umbra celor patru mari ai tenisului, a spus ce calitate l-a impresionat mereu la aceștia, într-un interviu acordat în Argentina: ”La Rada – educația. La Roger – eleganța. La Djokovic – fair-play-ul. Iar la Murray – talentul”.

4. Aravane Rezzai revine după 17 luni. Franțuzoaica Aravane Rezzai revine în competiții după o pauză de 17 luni, mai precis din septembrie 2015. Culmea e că și în 2015 revenise după o pauză de un an, jucând atunci în calificări la Roland Garros. Adică, una peste alta, a jucat trei luni în trei ani… Acum, ea va juca în turneul de 15.000 de dolari de la Macon.

5. Juan Martin del Potro a trecut la yoga și și-a destăinuit planurile pentru 2017. Argentinianul Juan Martin del Potro revine în competiții la Delray Beach, după pauza auto-impusă de trei luni. El spune că în această perioadă a descoperit binefacerea exercițiilor de yoga, dar și că acum e pregătit 100% pentru noul sezon. ”Sunt sănătos și știu cam 80% dintre turneele la care voi juca, așa că am un moral foarte bun. Acest an e unul foarte promițător, pentru că dacă voi juca în 20 de turnee, așa cum vreau, am șansă să urc în clasament și să mă apropii cât pot de mult de jucătorii valoroși”, a declarat el.

loading…


Leave a Reply

Top