SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > ȘTIRILE ZILEI, 23 februarie 2017: Campion olimpic la dublu, Marc Lopez joacă săptămâna asta la un ITF de 15.000 de dolari

ȘTIRILE ZILEI, 23 februarie 2017: Campion olimpic la dublu, Marc Lopez joacă săptămâna asta la un ITF de 15.000 de dolari

Marc lopez itf spania tenis
Marc lopez itf spania tenis
Marc Lopez, in timpul turneului ITF din Spania

Iată cele mai interesante știri ale ultimelor zile din tenisul mondial.

1. Marc Lopez joacă la un ITF de 15.000 de dolari. Spaniolul Marc Lopez e campion olimpic de dublu, e pe locul 11 în lume, dar nu uită niciodată să-și ajute prietenii. De aceea, în această săptămână, în loc să se odihnească, joacă la turneul ITF de 15.000 de dolari de la Cornella. El face pereche cu un prieten, Jaume Munar, în vârstă de 20 de ani și clasat pelocul 400 la dublu. Cei doi au jucat și anul trecut la un turneu ITF, pe care l-a câștigat, desigur. Anul acesta, echipa lor s-au calificat deja în semifinalele competiției și e greu de crezut că vor pierde titlul.

2. Catherine Bellis a ales tenisul în defavoarea Universității. În vârstă de 17 ani, Catherine Cici Bellis a decis să devină profesionistă 100% și să renunțe la visul inițial, de a face un colegiu. Ea a explodat pe la 14 ani, când a început să obțină primele succese, dar în primii doi ani a refuzat să își ridice și premiile cuvenite, tocmai pentru a nu încălca regulile și pentru a putea primi o bursă sportivă la un colegiu. Numai că rezultatele ei erau prea bune și a decis să se dedice tenisului, urmând să continue studiile după aceea. A făcut bine, mai ales că a ajutat-o, indirect, și pe Simona Halep, căci a eliminat-o pe Radwanska la Dubai și astfel a scos-o din lupta pentru locul 4 în lume, ocupat de româncă.3. Caroline Wozniacki se antrenează cu Sascha Bajin. Caroline Wozniacki are un noumembru al echipei de două săptămâni. E vorba de Sascha Bajin. fostul sparring-partner al Serenei Williams și, apoi, al Victoriei Azarenka. El lucrează acum cu daneza din postura de antrenor secund, cum l-a caracterizat fostul lider mondial. Antrenor titular e tatăl Carolinei, evident. Wozniacki a recunoscut că înainte de a-l angaja pe Bajin s-a consultat cu prietena ei, Serena, cea care l-a avut în echipă foarte mulți ani. Iar recomandările au fost mai mult decât călduroase.

4. Juan Martin del Potro spune că Federer poate redeveni lider mondial. Revenirea de succes a lui Roger Federer în circuit i-a făcut pe mulți să viseze la o reîncoronare a lui ca lider mondial. Ultimul care și-a exprimat această dorință este Juan Martin del Potro, care a declarat că la talentul și seriozitatea elvețianului, nu este exclus ca el să îi depășească pe Djokovic și Murray în acest sezon și să urce din nou pe primul loc în lume. Evident, ar fi o performanță uluitoare.

5. Meciul de Cupa Davis Franța – Marea Britanie se va juca pe zgură. Francezii au decis localitatea și suprafața pe care vor juca sfertul de finală ale Cupei Davis contra Marii Britanii. Astfel, partida din 7-9 aprilie va avea loc la Rouen, într-o sală 5.200 de locuri. Suprafața aleasă e zgura.

loading…


Leave a Reply

Top