SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Motivul retragerii Simonei Halep de la St. Petersburg. Participarea la Fed Cup e incertă

Motivul retragerii Simonei Halep de la St. Petersburg. Participarea la Fed Cup e incertă

simona halep meci australian open
simona halep meci australian open
Simona Halep

Simona Halep s-a retras înaintea sfertului de finală de la St. Petersburg, acuzând problemele medicale care au sâcâit-o de anul trecut.

Conform organizatorilor, motivul retragerii este o problemă la genunchi, probabil același despre care ne spunea la conferința de presă de la St. Petersburg că a durut-o rău la Turneul Campioanelor și care a încurcat-o și în Australia.

Numai că, la aceeași conferință de presă, Simona spunea că genunchiul este ok acum, că nu a mai durut-o deloc la antenamente și că speră ca totul să fie bine. De aici pleacă însă o problemă majoră, căci este pentru a doua oară când Halep are de suferit cu genunchiul doar în timpul competiției, după ce la antrenamente totul a mers ca uns și nimic nu o durea.Asta înseamnă fie că antrenamentele nu au intensitatea meciurilor, ceea ce e destul de grav, fie că deja s-a instalat în subconștientul jucătoarei noastre o teamă de durere care poate apărea în timpul meciului, ceea ce e la fel de problematic, dar omenesc. Cert este că problema este deja gravă, deoarece pentru un sportiv nu este nimic mai rău decât să nu poată juca un meci din cauza durerilor. Și, mai presus de orice rezultat trebuie pusă sănătatea.

Evident, în acest moment participarea Simonei la meciul de Fed Cup contra Belgiei este incertă, nimeni, nici măcar ea, neputând da un răspuns la această întrebare a prezenței sau absenței de la București. Dacă Halep nu va putea juca, locul ei în echipă va fi luat de Patricia Țig, convocată deja ca rezervă.

loading…


Leave a Reply

Top