SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep va rămâne pe locul 4 și de luni. Cibulkova a fost învinsă în semifinale la Doha

Simona Halep va rămâne pe locul 4 și de luni. Cibulkova a fost învinsă în semifinale la Doha

simona halep st petersburg
simona halep st petersburg
Simona Halep

Simona Halep poate spune că a avut noroc azi. Dominika Cibulkova ar fi putut să o depășească în clasamentul mondial, însă slovaca a fost învinsă în semifinalele turneului de la Doha.

Chiar dacă nu a câștigat decât două meciuri anul acesta, Simona Halep a reușit , prin jocul rezultatelor, să rămână pe locul 4 în clasamentul mondial. Știu că ea spune că nu contează, dar poziționarea în ierarhia mondială e foarte importantă, pentru că pe baza ei se stabilesc capii de serie ai turneelor, iar o poziționare mai bună pe tablou îți crește șansele de a ajunge într-o fază superioară a competițiilor.Azi, Dominika Cibulkova ar fi putut să o depășească pe jucătoarea noastră în ierarhia mondială. Numai că, din fericire pentru Simona, slovaca a fost învinsă cu scorul de 4-6, 6-4, 3-6 de a doua favorită, Karolina Pliskova. Partida a contat pentru semifinalele turneului WTA de la Doha.

Cibulkova a ratat şi în urmă cu două săptămâni şansa de a o depăşi pe Halep. Şi atunci Cibulkova avea nevoie de o calificare în ultimul act, la Sankt Petersburg, pentru a o întrece pe Halep. Însă jucătoarea de pe locul 5 mondial a pierdut în semifinale, în faţa sportivei din Kazahstan Yulia Putintseva.

loading…


Leave a Reply

Top