SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > WTA Dubai: Irina Begu, eliminată în primul tur la simplu, dar calificată în turul secund la dublu

WTA Dubai: Irina Begu, eliminată în primul tur la simplu, dar calificată în turul secund la dublu

irina begu australian open
irina begu australian open
Irina Begu

Irina Begu a avut o zi plină azi la Dubai. Ea a obținut o victorie, la dublu, și a suferit o înfrângere, la simplu.

La simplu, Irina Begu continuă, din păcate, seria înfrângerilor. Ea a fost învinsă cu scorul de 6-1, 7-5, de letona Anastasija Sevastova, numărul 35 mondial. Astfel, Irina rămâne cu osingură victorie de simplu în 2017, din 8 meciuri disputate, ceea ce e destul de puțin. Sunt sigur însă că după ce va obține primul succes se va debloca și succesele vor reveni pentru ea.

Până atunci, Irina și-a dres moralul la dublu, acolo unde face pereche cu rusoaica Daria Kasatkina. Cele două au învins în primul tur, cu scorul de 5-7, 7-6, 10-6 perechea ucraineană Katerina Bondarenko/ Elina Svitolina.Dacă la simplu, Irina Begu era singura româncă de pe tabloul principal, la dublu o mai avem pe Raluca Olaru. Aceasta face pereche cu deja tradiționala ei parteneră din 2017, ucraineanca Olga Savchuk. Cele două vor juca luni, în primul tur, contra cuplului Nao Hibino/ Alicja Rosolska.

loading…


Leave a Reply

Top