SUNTETI AICI
ACASA > Novak Djokovic > ȘTIRILE ZILEI, 3 martie 2017: Novak Djokovic, învins de Kyrgios la Acapulco!

ȘTIRILE ZILEI, 3 martie 2017: Novak Djokovic, învins de Kyrgios la Acapulco!

novak djokovic
novak djokovic
Novak Djokovic

Iată cele mai interesante știri din ultimele 24 de ore din tenisul mondial.

1. Novak Djokovic a fost eliminat la Acapulco. Drumul spre recăpătarea încrederii în forțele sale s-a oprit pentru Novak Djokovic în sferturile de finală ale turneului de la Acapulco. Australianul Nick Kyrgios l-a învins cu scorul de 7-6, 7-5. Nici nu vreau să mă gândesc ce jucător era Kyrgios dacă îi și plăcea tenisul!

2. Rafael Nadal: ”E important să câștigi când nu joci bine”. Rafael Nadal s-a calificat în semifinalele turneului ATP de la Acapulco, după ce l-a învins cu scorul de 7-6, 6-3 pe japonezul Yoshihito Nishioka. ”Mereu vor fi meciuri bune sau mai puțin bune. Important e să ai puterea de a trece peste momentele grele și a câștiga atunci când jocul nu îți merge așa cum vrei. Acelea sunt cele mai importante victorii și de aceea sunt foarte bucuros că am reușit să înving azi”, a declarat la finalul partidei Nadal. El va juca în semifinale cu Marin Cilic.

3. Aljaz Bedene nu are voie să joace pentru Marea Britanie în Cupa Davis. Pentru că a jucat în echipa de Cupa Davis a Sloveniei până în 2015, Aljaz Bedene nu a primit dreptul de a evolua pentru Marea Britanie. El a căpătat cetățenia britanică în 2015, în martie, acum este al patrulea britanic în clasamentul ATP, dar când a vrut să joace pentru echipa de Cupa Davis s-a izbit de noua regulă a ITF, conform căreia un jucător nu mai are voie să evolueze pentru o altă țară în această competiție, dacă deja a debutat pentru una. Judecata s-a încheiat ieri, când forul mondial a avu câștig de cauză.

4. La Bollywood se face un film după viața Saniei Mirza. Cea mai importantă jucătoare de tenis din India este atât de iubită în țara ei încât va avea propriul film. La Bollywood va începe în cel mai scurt timp turnarea unui film care are ca scenariu cartea autobiografică a Saniei, ”Aces against odds”. La cum merg lucrurile acolo, probabil că într-un an va fi pe ecrane. Sunt curios dacă se va și dansa în vestiar…

loading…


Leave a Reply

Top