SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > FOTO: Alexandra Dulgheru joacă la Charleston în primul turneu WTA

FOTO: Alexandra Dulgheru joacă la Charleston în primul turneu WTA

alexandra dulgheru charleston
alexandra dulgheru charleston
Alexandra Dulgheru s-a antrenat deja la Charleston

Vești bune de la Alexandra Dulgheru. Ea va juca, de sâmbătă, în calificările turneului WTA de la Charleston, competiție care se desfășoară pe zgură între 1 și 9 aprilie.

Pentru Alexandra aceasta e prima participare la un concurs WTA din 22 mai, cand a jucat la Roland Garros și, din păcate, a fost învinsă cu 6-1, 6-3 de belgianca Yanina Wickmayer. Apoi, în săptămâna imediat următoare, a participat la turneul ITF de 100.000 de dolari de la Marsilia, dar a fost nevoită, din cauza problemelor la genunchi, să se retragă în setul decisiv al meciului cu franțuzoaica Fiona Ferro, din primul tur,

A urmat, pe 13 iulie, operația, apoi lunga perioadă de convalescență, refacere și, desigur, recuperare, A revenit pe teren anul acesta, disputând două turnee ITF de 15.000 de dolari în Tunisia, la Hammamet, acolo unde la primul, după o serie de cinci victorii, a ajuns în finală – s-a retras în setul secund – iar la al doilea a trecut de primul tur, retrăgându-se înaintea meciului al doilea. Evident, totul pentru a nu forța, căci aceste competiții erau doar de verificare a stării genunchiului.

CITEȘTE ȘI: Ce i-a reproșat Darren Cahill Simonei Halep în meciul pierdut la Miami

Acum, Alexandra s-a înscris în calificările turneului WTA de la Charleston, acolo unde s-a înscris ca ocupantă a locului 137, conform clasamentului protejat. Ea este acum pe 652, dar e normal având în vedere perioada lungă de inactivitate.

Tot în calificări la Charleston mai joacă Ana Bogdan. Pe tabloul principal o avem calificată direct pe Irina Begu, care va încerca să depășească perioada rea de pe ciment și să reînnoade victoriile din primul turneu pe zgură la care va evolua.

loading…


One thought on “FOTO: Alexandra Dulgheru joacă la Charleston în primul turneu WTA

Leave a Reply

Top