SUNTETI AICI
ACASA > Reclame > Simona Halep a mai semnat un contract de sponsorizare. Este ambasador Mercedes Benz în România

Simona Halep a mai semnat un contract de sponsorizare. Este ambasador Mercedes Benz în România

halep simona mercedes
Simona Halep a devenit ambasador Mercedes

Simona Halep a mai semnat un contract excepţional cu un sponsor de marcă. Ceea ce se vorbea de o bună perioadă de timp, legătura dintre Simona Halep şi Mercedes Benz Romania a devenit oficială.

Mercedes-Benz Romania anunta un parteneriat pe termen lung cu Simona Halep, vedeta tenisului romanesc feminin, marcand debutul campaniei locale dedicate aniversarii a 50 ani de AMG. Astfel, Simona Halep devine cel mai nou ambasador al Mercedes-Benz in Romania, alaturandu-se seriei de personalitati locale aliniate cu valorile marcii: Andreea Esca, Camelia Potec, Andi Moisescu si Catalin Stefanescu.

Suntem incantati sa o primim pe Simona Halep in familia Mercedes-Benz Romania, cu atat mai mult cu cat marcam aniversarea a jumatate de secol sub umbrela ‘driving performance’ si a excelentei AMG,” a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars and CEO Mercedes-Benz Romania. “Atat Mercedes-Benz Romania, cat si Simona Halep au un scop comun – The Best, iar in acest sens suntem incantati sa anuntam noul parteneriat.”

CITEŞTE SI: Simona Halep a anticipat parteneriatul cu Mercedes încă din SUA

Sunt mandra sa fac echipa cu Mercedes-Benz in Romania, o companie cu un palmares indisputabil atat in furnizarea, cat si in promovarea excelentei, a performantei si a inovatiei. Sunt increzatoare cu privire la aceasta experienta incredibila si sunt incantata sa am Mercedes-Benz Romania alaturi in aceasta calatorie,” a declarat Simona Halep, conform comunicatului trimis de cei de la Mercedes.

halep simona mercedes
Simona Halep e ambasador Mercedes
loading…


Leave a Reply

Top