SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Miami: Simona Halep după victoria cu Kontaveit: ”Am jucat cel mai bun tenis din acest an”

WTA Miami: Simona Halep după victoria cu Kontaveit: ”Am jucat cel mai bun tenis din acest an”

simona halep
simona halep
Simona Halep

Pentru Simona Halep, fiecare meci din acest sezon a fost o adevărată încercare, așa că fiecare victorie vine ca o eliberare.

La finalul partidei câștigate cu 6-3, 6-0 în fața estoniencei Anett Kontaveit, Simona a declarat fericită: “Sunt foarte mulţumită, am jucat cel mai bun tenis din acest an. Sunt foarte fericită şi mă bucur de fiecare moment petrecut aici. Vă mulţumesc pentru că aţi venit. Nu mă aşteptam la atât de multă lume şi vă mulţumesc. Am vrut să fiu foarte agresivă, să stau aproape de linie, să iau mingile repede, să o fac pe adversară să se mişte. Serviciul a fost destul de bun astăzi, totul mi-a mers bine. M-am simţit uşoară pe teren şi am putut să alerg, nu ştiu cum să zic, mult”, a declarat Halep, la interviul după partidă.

Următoarea ei adversară va fi Samantha Stosur, din Australia, o adversară care se anunță mult mai dificilă decât estonianca de aseară.

loading…


CITEȘTE ȘI:  WTA Miami: Simona Halep s-a calificat în optimi. Iată cu cine va juca

Leave a Reply

Top