SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, după victoria cu Osaka: ”Am jucat tenisul meu cel mai bun. Nu am mai avut dureri”

Simona Halep, după victoria cu Osaka: ”Am jucat tenisul meu cel mai bun. Nu am mai avut dureri”

bucurie simona halep

Simona Halep a debutat vineri cu dreptul la Miami, câștigând cu 6-4, 3-6, 6-3 meciul cu Naomi Osaka și vremea potrivnică – partida a fost întreruptă de două ori de ploaie. Iată ce a declarat jucătoarea noastră după întâlnire. Iar veștile venite de la ea sunt foarte bune.

“Este important că am putut câştiga acest meci, azi. Cred că a fost foarte, foarte dificil să joc împotriva ei în primul meu meci la acest turneu, dar sunt foarte bucuroasă. Nu am avut dureri. Am stat două ore pe teren, luptând, alergând peste tot, aşa că e minunat“, a declarat, după meci, Simona Halep.Ea a vorbit și despre prima pauză cauzată de ploaie și a spus că nu prea i-a convenit: “Mi-am pierdut serviciul după ploaie şi am fost un pic prea supărată. Ea a fost foarte puternică, dar cred că am făcut cel mai bun al treilea set din acest an. Cred că am jucat tenisul meu cel mai bun. Nu m-am aşteptat să joace atât de bine pe vânt. Ea a lovit mingile destul de tare şi s-a adaptat bine, azi. Jocul ei este puternic şi îi place să lovească, iar vântul mişca mingea mult. A jucat foarte bine. Loviturile mele nu au fost sincronizate prea bine“, a explicat jucătoarea noastră.

CITEȘTE ȘI: Cu cine va juca Simona Halep în turul al treilea

Din fericire, a doua întrerupere, venită la 4-3 pentru ea în setul decisiv, nu a mai enervat-o: “Am schimbat tot ce am făcut înainte. Mi-am spus că trebuie să fiu explozivă de la primul punct, chiar dacă fac o dublă greşeală. Am încercat să lupt pentru fiecare minge”, a mai explicat Simona Halep

loading…


CITEȘTE ȘI:  US Open 2015: Simona Halep după calificarea în optimi: ”Astăzi nu am jucat bine”

One thought on “Simona Halep, după victoria cu Osaka: ”Am jucat tenisul meu cel mai bun. Nu am mai avut dureri”

Leave a Reply

Top