SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup România – Marea Britanie: Simona Halep a învins-o pe Johanna Konta şi conducem cu 2-1

Fed Cup România – Marea Britanie: Simona Halep a învins-o pe Johanna Konta şi conducem cu 2-1

simona halep meci fed cup
simona halep meci fed cup
Simona Halep

Simona Halep, a cincea jucătoare a lumii, nu aavut nici o emoţie în a se impune în faţa Johannei Konta şi a  aduce România la doar o victorie de un succes în faţa Marii Britanii în Fed Cup.

Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-1, 6-3, pe Johanna Konta, locul 7 WTA, iar România conduce acum cu 2-1 în barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială II a Fed Cup. Publicul nu a iertat-o pe Konta pentru ieşirea de ieri. Un grup de suporteri de la una dintre tribune a fluturat în permanenţă batiste, alţi fani i-au strigat britanicei să nu plângă, însă lucrurile nu au degenerat.

Locul lui Ilie Năstase pe bancă a fost luat de Monica Niculescu, iar totul a mers foarte bine, semn că de acum înainte se poate renunţa la improvizaţia cu Năstase în rol de căpitan nejucător.

Punctul victoriei ar pute fi adus chiar în meciul următor, de Irina Begu. Aceasta s-a refăcut şi joacă împotriva britanicei Heather Watson, într-un meci în care porneşte ca favorită,

loading…


Leave a Reply

Top