SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Maria Sharapova prinde glas: ”Nu este corect ca jucătorii să mă vorbească de rău”

Maria Sharapova prinde glas: ”Nu este corect ca jucătorii să mă vorbească de rău”

maria sharapova antrenament
maria sharapova antrenament
Maria Sharapova a tras din greu la antrenamente anul acesta

Cu mai puțin de două săptămâni înaintea revenirii oficiale pe teren, rusoaica Maria Sharapova a acordat un interviu pentru Le Parisien Magazine în care spune că nu înțelege ce are lumea cu ea.

Concret, Sharapova se întreabă de ce o mai critică lumea, dacă şi-a executat pedeapsa pentru dopaj. Ea afirmă că nu este drept să fie bârfită de jucătorii şi jucătoarele din circuitul profesionist. “Am executat pedeapsa, de ce mai insistă? Există vreun motiv să continue să mă pedepsească? Eu nu văd vreunul. Când cazul meu nu era clar, când eram încă în necunoscut, toată lumea avea dreptul să mă judece. Dar acum, când am trecut la TAS, care este neutru, eu spun stop. Dacă jucătorii continuă, în ciuda acestui fapt, să mă vorbească de rău, atunci nu este corect“, a declarat Sharapova.

Rusoaica va reveni pe teren pe 26 aprilie, în chiar prima zi de expirare a suspendării, la Stuttgart. Apoi va juca la Madrid și la alte turnee mari, căci organizatorii au avut grijă să îi acorde sau măcar să îi propună wild-card-uri. Căci prezența Sharapovei asigură tribunele pline, iar tribunele pline asigură banii de la sponsori.

loading…


CITEȘTE ȘI:  Tsonga, Kyrgios și Kerber sunt împotriva acordării de wild-card-uri Mariei Sharapova

One thought on “Maria Sharapova prinde glas: ”Nu este corect ca jucătorii să mă vorbească de rău”

  1. a nu recunoaste vina de la inceput, corect, si a tranzactiona perioada de pedeapsa apeland la tertipurile care o caracterizeaza, nu sunt elemente pentru a fi stimata ! tot politica, bat-o vina ! ar trebui sa fie ignorata total, sa-i treaca pofta sa ranjeasca superior !

Leave a Reply

Top