SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Patricia Țig ocupă, în mod oficial, cel mai bun loc din carieră. Iată ce locuri ocupă româncele în clasamentul WTA

Patricia Țig ocupă, în mod oficial, cel mai bun loc din carieră. Iată ce locuri ocupă româncele în clasamentul WTA

patricia tig
patricia tig
Patricia Tig

Patricia Țig a intrat în premieră între primele 90 de jucătoare ale lumii. Avem în continuare 5 fete în Top 100 mondial.

Simona Halep este cea mai bine clasată româncă în ierarhia mondială. Ea se menține pe locul 5 în lume după sfertul de finală jucat la Miami. E urmaă de Irina Begu, la care au început să se simtă înfrângerile. Ea a coborât 5 locuri, până pe 33. Monica Niculescu a coborât două poziții, până pe 47, în vreme ce Sorana Cîrstea a urcat trei locuri, ajungând pe 62. Ultima româncă în Top 100 este și una dintre cele mai în formă: Patricia Țig. Ea a urcat 10 locuri și e acum pe 85.



La porțile Top 100 WTA bate și Ana Bogdan. Ea a urcat cinci locuri, pe 119, iar calificarea de aseară pe tabloul principal de la Charleston o va duce și mai sus săptămâna viitoare.

A șaptea româncă din topul mondial, Andreea Mitu, e departe de Top 100. De fapt, încearcă să revină între primele 200 de jucătoare. Acum ocupă locul 236, cu 9 poziții mai jos ca săptămâna trecută. În top 300 le mai avem pe Irina Bara, care a coborât 5 locuri și e pe 245, pe Cristina Dinu, care a urcat 5 poziții și e acum pe 261, pe Alexandra Cadanțu, care a urcat 4 locuri și e pe 279 și pe Gabriela Ruse, care a coborât trei locuri și e pe 299.

AICI puteți vedea pozitionarea româncelor în clasamentul mondial WTA. După cum veți vedea, Alexandra Dulgheru a coborât pe 705, dar va face un salt de aproape 100 de locuri de lunea viioare,

loading…


Leave a Reply

Top