SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > WTA Istanbul: Patru românce joacă la simplu sau la dublu în Turcia

WTA Istanbul: Patru românce joacă la simplu sau la dublu în Turcia

Alexandra cadantu tenis zgura
Alexandra cadantu tenis zgura
Alexandra Cadantu

A doua competiție ca valoare din această săptămână, turneul WTA de la Istanbul reunește la start patru jucătoare din România.

Pe tabloul principal de simplu le avem pe Irina Begu și pe Sorana Cîrstea. Begu este cea de-a treia favorită a turneului și va juca în primul tur contra nemțoaicei Tatjana Maria.

Sorana Cîrstea este cap de serie numărul 5 și va juca împotriva unei tenismene venite din calificări. Poate chiar Alexandra Cadanțu, care azi joacă în turul decisiv al calificărilor contra argentiniencei Nadia Podrovska, a cincea favorită. În primul tur, Cadanțu o eliminase pe principala favorită a acestei faze, slovena Dalila Jakupovic, de care a dispus cu 6-1, 6-4.La dublu, avem două jucătoare. Alexandra Cadanțu face pereche cu suedeza Cornelia Lister, cele două urmând să evolueze contra perechii Timea Babos/ Cagla Buyukackay.

Andreea Mitu, care a fost eliminată în primul tur al calificărilor de simplu, va juca azi în primul tur al probei de dublu. Ea face pereche cu columbianca Mariana Duque Marino. Cele două vor juca împotriva favoritelor 2, Maria Irigoyen/ Paula Kania.

loading…


Leave a Reply

Top