SUNTETI AICI
ACASA > Romani > ȘTIRILE ZILEI, 18 mai 2017: Un jucător japonez a fost suspendat pe viață din tenis

ȘTIRILE ZILEI, 18 mai 2017: Un jucător japonez a fost suspendat pe viață din tenis

junn mitsuhashi
junn mitsuhashi
Junn Mitsuhashi

Iată câteva dintre cele mai interesante știri din tenisul mondial al ultimelor zile.

1. Liderul mondial WTA, ”spulberat” în turul 2 la Roma. Angelique Kerber, liderul clasamentului WTA, a fost o umbră a campioanei de anul trecut. Nemțoaica a fost învinsă cu scorul de 6-4, 6-0 de estonianca Anne Kontaveit, ocupanta locului 68 în lume. Totul s-a petrecut în turul secund al turneului de la Roma. Interesant, sau dezamăgitor (depinde de care parte a baricadei vă aflați) este că Angelique Kerber nu a învins nici o jucătoare de Top 20 în acest an.

2. Slovaca Dominika Cibulkova a părăsit turneul de la Roma. Slovaca Dominika Cibulkova este o altă jucătoare de top care joacă precum una de pluton. Cap de serie numărul 4, ea a fost învinsă în turul secund la Roma derusoaica Ekaterina Makarova, locul 43 mondial, care s-a impus cu scorul de 1-6, 6-1, 6-3.

3. Maria Sharapova a răspuns pe Twitter refuzului francezilor legat de Roland Garros. Rusoaica Maria Sharapova a fost șocată de refuzul francezilor de a-i acorda wild-card la Roland Garros. Cel puțin așa rezultă din reacția ei de pe Twitter, acolo unde a pus un mesaj prin care vrea să-și dovedească nepăsarea și hotărârea de a ajunge în top indiferent de opoziția unora. De parcă moralitatea înseamnă opoziție… Iată mesajul: ”Dacă de asta este nevoie pentru a fi din nou în top, atunci voi lupta în fiecare zi. Niciun joc, niciun cuvânt, sau vreo acţiune, nu mă vor abate de la dorinţa de a-mi îndeplini visele. Şi am multe vise”, a scris Sharapova pe Twitter.4. Nadal despre terenurile de la Roma: ”Nu sunt cele mai rele”. Zgura de pe terenurile de joc de la Roma este criticată de tot mai mulți jucători, care se plâng de faptul că se formează găuri, sau mingea nu sare așa cum și-ar dori. Rafael Nadal, ”regele” zgurii și în acest sezon, e cam de aceeași părere, dar exprimată altfel: ”Terenurile de la Roma nu sunt cele mai rele. Dar nu sunt nici atât de bune. Adică în comparație cu Monte Carlo, unde totul e excepțional, sau Barcelona. Și la Madrid terenurile sunt foarte bune, imediat după schimbarea zgurei albastre erau ceva mai rele, dar acum au reconstruit suprafețele de joc și totul e incredibil”, a declarat Nadal la conferința de presă de ieri.

5. Jucător japonez, suspendat pe viață din activitate. Japonezul Junn Mitsuhashi, în vârstă de 27 de ani, a reușit să devină celebru, dar nu prin rezultate ci prin aranjarea lor. El a fost suspendat pe viață din activitatea sportivă pentru că a aranjat meciuri, a corupt mai mulți jucători și nici nu a vrut să coopereze cu Tennis Integrity Unit, forul care se ocupă cu corectitudinea în acest sport.

loading…


Leave a Reply

Top