SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > ȘTIRILE ZILEI, 25 mai 2017: Maria Sharapova a mai primit un wild-card

ȘTIRILE ZILEI, 25 mai 2017: Maria Sharapova a mai primit un wild-card

maria sharapova zgura stuttgart
maria sharapova zgura stuttgart
Maria Sharapova, la Stuttgart

Iată câteva cele mai interesante știri ale ultimelor zile din tenisul mondial.

1. Maria Sharapova a primit wild-card la Rogers Cup. Rusoaica Maria Sharapova e recordmena wild-card-urilor. Ea a primit o invitație și la Rogers Cup, care anul acesta se joacă la Toronto, în perioada 5-13 august. În prezent pe locul 173 în lume, Sharapova a revenit de o lună în circuit și a jucat deja la trei turnee. Ea nu va juca la Roland Garros, dar va fi prezentă în calificări la Wimbledon, acolo unde s-a calificat grație clasamentului.

2. Laura Siegemund s-a accidentat și nu va juca la Roland Garros. Nemțoaica Laura Siegemund a suferit o accidentare gravă la genunchi în timpul meciului cu Barbora Krejcikova din turul secund de la Nurnberg. Scoasă pe targă, ea va rata Roland Garros-ul, dar și alte câteva turnee, în cazul în care are ruptură de menisc, așa cum pare.

3. Victoria Azarenka revine în circuit la Mallorca. Retrasă temporar pentru că a devenit mamă, belarusa Victoria Azarenka va reveni în circuit la Mallorca, turneul pe iarbă care va avea loc în perioada 18-25 iunie. Acum, Azarenka ocupă locul 972 în lume, lucru firesc, așa că ea a primit un wild-card pentru a putea participa la acest turneu, lucru care este la fel de normal. Nici nu a avut vreo emoție că nu va primi invitația, căci managerul ei, Benito Perez Barbadillo, lucrează și pentru turneul de la Mallorca.

4. Petra Kvitova a zburat la Paris și va avea o conferință de presă. Cehoaica Petra Kvitova a plecat ieri la Paris, acolo unde vineri va susține o conferință de presă. Având în vedere că mâna stângă este ascunsă în respectiva poză, e de așteptat ca Petra să anunțe că nu va juca la Roland Garros. Mi-aș dori să mă înșel, însă e greu de crezut că acest lucru se va întâmpla. Mi-e chiar teamă că va anunța că nu va putea juca deloc în acest sezon. În iarnă ea a surprins în casă un hoț care, din disperare, a atacat-o cu cuțitul și i-a tăiat tendoanele degetelor mâinii stângi.5. Eugenie Bouchard nu știe dacă va juca la Roland Garros. Canadianca Eugenie Bouchard s-a retras de la Nurnberg și i-a spus directorului de turneu că se simte așa de rău că doar printr-o minune ar putea juca la Roland Garros. Acum, în afară de fanii ei nu știu dacă regretă cineva că nu o vede în primele două tururi la Paris, că mai mult oricum nu rămânea pe acolo…

6. Simona Halep s-a antrenat ieri la Roland Garros. La câteva ore după ce a scris pe Instagram că are ruptură de ligament, Simona Halep s-a antrenat pe zgura de la Paris. Ceea ce înseamnă, spre bucuria tururor, că ea a încurcat termenii în engleză și are doar o întindere, nu o ruptură, căci la ruptură nu poți să calci pe picior când mergi, așa că nu se pune problema să joci tenis.

loading…


Leave a Reply

Top