SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Marius Copil > ATP Madrid: Marius Copil va intra în premieră în Top 100 ATP: «A fost unul dintre cele mai grele meciuri din carieră»

ATP Madrid: Marius Copil va intra în premieră în Top 100 ATP: «A fost unul dintre cele mai grele meciuri din carieră»

marius copil tenis atp
marius copil tenis atp
Marius Copil

Pentru Marius Copil, victoria obţinută azi, cu scorul de 7-6, 4-6, 7-6 în faţa spaniolul Guillermo Garcia-Lopez , în primul tur al turneului de la Madrid, a fost una dintre cele mai importante din carieră.

După acest succes, el şi-a asigurat, de luni, un loc între cei mai valoroşi 100 de jucători ai lumii, o premieră pentru el şi pentru tenisul romnesc al ultimilor 3 ani. “Astăzi am avut unul dintre cele mai importante şi grele meciuri din carieră. L-am trăit cu mare emoţie alături de voi. Vă mulţumesc pentru susţinere!“, a scris Marius Copil pe Facebook după meci.El a salvat şi două mingi de meci.

Următorul adversar va fi Andy Murray, dar nici nu mai are importanţă ce se va întâmpla în acest meci, căci obiectivul stabilit de Marius de câţiva ani, intrarea în Top 100, a fost deja realizat.

Încă o dată trebuie subliniată mâna de ajutor întinsă de Ion Ţiriac, care i-a acordat un wild-card exact atunci atunci când era mai mare nevoie de el.

Până luni, când va intra oficial în Top 100, Copil va ocupa oricum cel mai bun loc din carieră, 104.

loading…


Leave a Reply

Top