SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Oficialii de la Wimbledon spun că nu îl vor lăsa pe Ilie Năstase în arenă nici cu bilet!

Oficialii de la Wimbledon spun că nu îl vor lăsa pe Ilie Năstase în arenă nici cu bilet!

ilie nastase tribune wimbledon
ilie nastase tribune wimbledon
Ilie Nastase a fost imbracat in general in tribune la Wimbledon

Incidentele în care a fost implicat Ilie Năstase la meciul de Fed Cup dintre România și Marea Britanie vor avea urmări la Wimbledon.

Directorul executiv al All England Club, Richard Lewis, a declarat ieri că Ilie Năstase nu va fi primit în incinta complexului în timpul turneului de la Wimbledon nici cu invitație nici cu bilet! Ceea ce e o enormitate fără margini, dar în cazul englezilor nu trebuie să te mire nimic.

Preşedintele All England Club, Philipp Brook, a confirmat, miercuri, ceea ce se zvonea, anume că Ilie Năstase nu va fi invitat în Loja Regală la ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon, ceea ce mi se pare corect, pentru că trebuie să penalizezi cumva atitudinea lui Năstase. “Ceea ce a făcut, trebuie să spunem, acţiunile lui nu au fost foarte bune şi le condamnăm. În ceea ce priveşte Loja Regală, el nu o să primească anul acesta o invitaţie”, a declarat Brook pentru ”The Guardian”.Numai că, luat probabil de valul inchizitorial, directorul complexului, Richard Lewis, s-a gândit să sară calul puțin. Așa că a declarat pentru Reuters că Năstase “ar putea fi oprit” la porţile complexului de la Wimbledon, dacă va încerca să intre cu bilet. Ceea ce e o tâmpenie cât complexul de mare, că Ilie nu a devenit persona non-grata în tenisul mondial, să nu mai aibă dreptul de a intra într-o arenă sportivă ca spectator.

loading…


Leave a Reply

Top