SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep şi lecţia primită de la Darren Cahill: “După Miami, încetase să mai lucreze cu mine. Acum lucrez mai mult la psihic”

Simona Halep şi lecţia primită de la Darren Cahill: “După Miami, încetase să mai lucreze cu mine. Acum lucrez mai mult la psihic”

darren cahill simona halep echipa
darren cahill simona halep echipa
Simona Halep si antrenorul ei, Darren Cahill, cu trofeul de la Madrid

Campioană pentru al doilea an consecutiv la Madrid, Simona Halep a povestit, după terminarea finalei, că cea mai mare bucurie a ei este că antrenorul Darren Cahill lucrează din nou cu ea. Pentru o scurtă perioadă, care a urmat crizei de personalitate avute la Miami, australianul a refuzat, pe bună dreptate, să o mai antreneze dacă nu îşi schimbă atitudinea.

După Miami, el a încetat să lucreze cu mine, pentru că era supărat. Nu pentru că am pierdut meciul, ci pentru atitudinea mea, a simţit că am renunţat. Atunci am început să lucrez mai mult la mentalitatea mea, la psihic. Astăzi am arătat o nouă Simo, care nu renunţă, deşi am pierdut greu setul doi. Sunt mândră că am reuşit să schimb totul în scurt timp. Acum doar vreau să rămân aşa şi să devin mai puternică. Nu vreau să pierd asta, pentru că personalitatea mea poate fi puţin nebună pe teren. Acum vreau doar să fiu calmă, pentru că atunci când sunt calmă pot vedea jocul şi ce face adversara. Astfel, pot juca un tenis mai bun. Îl admir şi îl respect pe Darren. Îi mulţumesc pentru decizia luată după Miami, a fost un şoc pentru mine şi nu m-am gândit decât că trebuie să schimb lucrurile”, a declarat Halep.

CITEŞTE ŞI: Dialogul dintre Daren Cahill şi SImona Halep care l-a făcut pe australian să plece o perioadă din echipă.

În ceea ce priveşte finala de la Madrid, Halep a declarat: “Am obţinut o victorie mare, dar sunt foarte obosită. Am avut emoţii mari înainte de meci şi mă durea stomacul. Am fost nervoasă pentru că îmi doream mult să câştig. După cum am mai spus, este un turneu special pentru mine şi am vrut să dau totul, să câştig şi să joc bine. Sunt fericită că am făcut un meci mare, amândouă am arătat un nivel ridicat de tenis şi sunt mândră că eu am câştigat”.

darren cahill simona halep echipa
Simona Halep, alaturi de echipa ei, dupa victoria de la Madrid
loading…


Leave a Reply

Top