SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Iată cum va arăta echipamentul Simonei Halep pentru Wimbledon

FOTO: Iată cum va arăta echipamentul Simonei Halep pentru Wimbledon

echipament halep
simona halep
Simona Halep

Așa cum ne-au obișnuit, producătorii de echipament profită de fiecare turneul de Grand Slam pentru a lansa o nouă colecție.

Cum turneul de la Wimbledon se apropie, cei de la Adidas nu au stat cu mâinile în sân. Au făcut ședințe foto cu unele dintre cele mai reprezentative jucătoare și au postat pe diferite site-uri noul echipament în care vor juca majoritatea sportivelor aflate sub contract cu ei. Inclusiv Simona Halep. Există și câteva cazuri de tenismene foarte bine marketate și care probabil că duc vânzări importante brandului, care beneficiază de modele personalizate, dar acestea sunt foarte puține.

Iată, așadar, în ce vor juca Simona Halep și majoritatea tenismenelor Adidas, inclusiv liderul clasamentului mondial, Angelique Kerber, și campioana de la Roland Garros, Jelena Ostapenko. Nu e nimic deosebit, căci e un echipament tradițional pentru Wimbledon, dar sunt sigur că cei care sunt chiar pasionați de analiza echipamentelor vor ști exact care sunt modificările noului model, care poartă denumirea de Adidas London Tank.

echipament halep
Asa va arata echipamentul Simonei Halep la Wimbledon
echipament halep
Angelique Kerber a pozat in echipamentul Adidas pentru Wimbledon
loading…


CITEȘTE ȘI:  Brisbane 2016: Simona Halep a fost la plajă la Ocean (FOTO)

Leave a Reply

Top