SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep, după calificarea în turul 3 la Roland Garros: ”Sunt pregătită să joc și trei ore”

Simona Halep, după calificarea în turul 3 la Roland Garros: ”Sunt pregătită să joc și trei ore”

simona halep
simona halep
Simona Halep

Simona Halep s-a calificat joi în turul al treilea al turneului de la Roland Garros, după victoria cu 6-4, 6-3 obținută în fața nemțoaicei Tatjana Maria.

La finalul partidei, Smona Halep a declarat că se simte foate bine: “Sunt bine, sunt pregătită să joc chiar şi trei ore. E bine că am câştigat în două seturi, cred că îmi dă încredere. Mă simt confortabil pe teren, dar asta nu înseamnă că o să fie la fel în turul următor. Iau tot ce e mai bun din aceste două tururi şi abia îl aştept pe următorul”, a declarat Halep.

Ea a recunoscut că a fost pusă în dificultate la începutul meciului. ”Cred că a fost un meci dificil azi. Nu mai jucasem cu ea de mulţi ani. Nu mă aşteptam să joace la un asemenea nivel înalt, astfel că la început am fost un pic nesigură. Nu am ştiut exact ce trebuie să fac, ce să atac sau dacă să fac un pas în spatele terenului ori doar să joc la fel. Am început să mixez jocul. Simt că lovitura de dreapta a fost mai bună ca în primul tur, dar pot să fac mai mult cu ea. Am pierdut de câteva ori la serviciu, dar cred că am servit destul de bine. Meciul a fost bun, în opinia mea, de un ridicat nivel şi ea este o adversară dificilă”, a mai spus a treia favorită a competiției.



Românca a vorbit și despre viitoarea adversară, rusoaica Daria Kasatkina. “Sunt bucuroasă să joc împotriva ei. De fiecare dată când am jucat împotriva ei a fost un meci greu. Ea are o lovitură de dreapta cu mult topspin, aşa că o să fie foarte greu. Trebuie să o fac să alerge, pentru că este un pic accidentată, ca mine. Este o nouă mare provocare pentru mine. Simt să sunt pregătită, simt că am încredere. Am şansa mea să câştig. Aşa că trebuie să-mi urmez palnul împotriva ei şi să cred că pot câştiga”, a încheiat românca.

loading…


Leave a Reply

Top