SUNTETI AICI
ACASA > International > FOTO: Maria Sharapova, mereu cu zâmbetul pe buze în SUA. Iată ultimele ei reușite

FOTO: Maria Sharapova, mereu cu zâmbetul pe buze în SUA. Iată ultimele ei reușite

maria sharapova
maria sharapova
Maria Sharapova a fost mereu cu zambetul pe buze in ultimele zile

Rusoaica Maria Sharapova se simte ca acasă în SUA, acolo unde, de altfel, și-a petrecut cea mai mare parte din viață.

Sharapova a participat, alături de echipa Orange County Breakers, la World Team Tennis, o competiție pe echipe cu un regulament propriu disputată în fiecare vară în SUA. Echipele sunt compuse în marea lor majoritate din jucători și jucătoare profesioniste de tenis.

Sharapova a câștigat toate meciurile contra celor de la San Diego Aviators. Adică cel de simplu, contra americancei Shelby Rogers și cel de dublu (unde a făcut pereche cu Andreja Klepac). meciurile sunt mai scurte decât cele din circuitul profesionist, să nu credeți că a stat cu orele pe teren.

Așa cum era de așteptat, rusoaica a fost cea mai ovaționată persoană din arenă. De altfel, după cum veți vedea din fotografiile pe care le veți putea vedea AICI, a fost mereu cu zâmbetul pe buze, a dat autografe, a făcut poze și tot tacâmul.De săptămâna viitoare ea va reveni în circuitul mondial. Ea va juca la Stanford și la Toronto, la ambele turnee primind wild-card-uri. Apoi, va juca în calificările US Open, asta în cazul în care nu va primi un wild-card pentru tabloul principal.

loading…


Leave a Reply

Top