SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Monica Niculescu a urcat pe cel mai bun loc al carierei la dublu. Iată ce poziții ocupă celelalte românce în WTA

Monica Niculescu a urcat pe cel mai bun loc al carierei la dublu. Iată ce poziții ocupă celelalte românce în WTA

monica niculescu ciorbagiu antrenor
monica niculescu ciorbagiu antrenor
Monica Niculescu si antrenorul ei, Catalin Ciorbagiu, la revenirea acasa

Publicat după încheierea turneului de la Wimbledon, clasamentul mondial WTA a confirmat ascensiunea în ierarhia de dublu a Monicăi Niculescu. La simplu, Mihaela Muzărnescu Irina Bara este performera româncelor din Top 200.

Monica Niculescu a urcat, azi, pe cel mai bun loc din carieră la dublu. După finala de la Wimbledon ea ocupă poziția a 15-a în clasamentul mondial. Din Top 100 mai fac parte Raluca Olaru (44), Irina Begu (70) și Simona Halep (74).

La simplu, Simona Halep se menține pe locul 2, după Karolina Pliskova, noul lider mondial. E urmată de Sorana Cîrstea, care a urcat 0 locuri, până pe 63, de Monica Niculescu, care a coborât 5 poziții, pe 56, și de Irina Begu, care a urcat 6 locuri, până pe 58.

În Top 200 le avem pe Ana Bogdan, care a urcat 7 locuri, pe 108, pe Patricia Ţig, care a coborât 15 locuri, până pe 135, Mihaela Buzărnescu, care a urcat 74 de locuri, până pe cel mai bun loc al carierei, 139.

De asemenea, le mai avem pe Alexandra Cadanţu, care a coborât de pe 172 pe 175 și pe Irina Bara, care a urcat 12 locuri, până pe 199, cel mai bun loc al carierei.

loading…


Leave a Reply

Top