SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep despre meciul cu Azarenka, din optimile Wimbledon: ”Nu am nimic de pierdut. Îmi voi juca șansa”

Simona Halep despre meciul cu Azarenka, din optimile Wimbledon: ”Nu am nimic de pierdut. Îmi voi juca șansa”

simona halep

simona halep
Simona Halep

Simona Halep s-a calificat azi în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, acolo unde va juca împotriva unui nume important din circuit, Victoria Azarenka.

Așa cum veți vedea, Simona privește cu precauție acest meci, care va fi programat luni, fiind conștientă că Victoria Azarenka este o adversară redutabilă, poate chiar cea mai periculoasă posibilă pe iarba de la Wimbledon în acest moment și pe această parte a tabloului. “Data trecută când am jucat cu Azarenka nu era mamă. E diferit acum. Este un lucru minunat ce a făcut. Va fi o mare provocare pentru mine, cu siguranţă, chiar dacă Victoria a stat aproape un an. Este o adversară dificilă şi o mare campioană. Voi încerca să dau tot ce am mai bun. Meciul este deschis. Va trebui doar să iau atitudine şi să profit de şansa mea. Nu am nimic de pierdut. Abordez meciul fără aşteptări, dar cred că am şansa mea şi trebuie să profit“, a spus Halep.

În ceea ce privește meciul cu Shuai Peng, câștigat cu 6-4, 7-6, după o oră jumătate de luptă, Simona a spus: “Sunt foarte bucuroasă. Cred că am jucat din ce în ce mai bine la fiecare meci. Astăzi jocul a fost de nivel foarte înalt. Adversara mea a evoluat bine. Sunt mulţumită de prestaţia mea. A fost un meci echilibrat şi dificil. Am fost puternică mental şi de aceea am putut să mă impun la tie-break”, a afirmat ea.


loading…


CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, după antrenamentul de la Izvorani: "Vrea să fiu mai solidă mental”

Leave a Reply

Top