SUNTETI AICI
ACASA > BRD Bucharest Open > Turneul WTA Bucharest Open, confirmat și în 2018. Iată când va avea loc, dar și calendarul WTA complet pe anul viitor

Turneul WTA Bucharest Open, confirmat și în 2018. Iată când va avea loc, dar și calendarul WTA complet pe anul viitor

irina begu trofeu brd bucharest open
irina begu trofeu brd bucharest open
Irina Begu si trofeul cucerit la simplu la București

Site-ul WTA a publicat azi calendarul complet al anului 2018. Printre turneele confirmate se află și BRD Bucharest Open.

Ca și în acest an, BRD Bucharest Open va avea loc în săptămâna imediat următoare turneului de la Wimbledon. Data de începere este 16 iulie 2018.

În rest, nu sunt mari surprize, toate turneele sunt la locul lor. Rogers Cup se va disputa la Montreal, respectând principiul alternanței cu Toronto. De asemenea, pe același principiu, turneele de la Dubai și Doha își schimbă din nou statutul: Doha redevine turneul Premier 5, iar Dubai Premier.

O mișcare interesantă prin sonoritatea localității este schimbarea orașului gazdă al turneului WTA de la Tokyo. Acesta nu va mai avea loc în capitala Japoniei, ci va fi mutat la Hiroshima. Competiția va începe la 10 septembrie 2018.AICI puteți studia întreg calendarul WTA al sezonului 2018, care va începe chiar pe 1 ianuarie, va merge prin 32 de țări și va avea 55 de competiții.

loading…


Leave a Reply

Top