SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Final de săptămână cu victorii românești în ITF. 8 titluri au fost obținute sâmbătă și duminică

Final de săptămână cu victorii românești în ITF. 8 titluri au fost obținute sâmbătă și duminică

alexandra dulgheru trofeu ungaria itf

A fost un weekend deosebit de productiv pentru tenisul românesc la nivelul turneelor ITF. 8 titluri au fost cucerite, la simplu sau la dublu, de jucătorii și jucătoarele noastre. Iată, pe scurt, cine s-a impus și pe unde.
La turneul de 25.000 de dolari de la Hodmezovasarhely (Ungaria), titlul de simplu a fost obținut de favorita 3, Alexandra Dulgheru. Aceasta a cucerit al doilea titlu al anului, după ce a învins-o cu scorul de 7-5, 6-2 pe ucraineanca Ganna Poznihirenko.

La dublu, cuplul a fost obținut de Gabriela Ruse și olandeza Eva Wacanno. Ele au învins cu scorul de 6-3, 6-1 perechea italiană Martina Di Giuseppe/ Anna-Giulia Remondina.

La București, în cadrul turneului dotat cu premii în valoare de 15.000 de dolari, Gabriela Talabă a cucerit titlul la simplu, după ce a învins-o cu 7-5, 6-4 pe a cincea favorită, argentinianca Victoria Bosio.

La dublu, titlul a fost obținut de perechea Gabriela Talabă/ Oana Simion.

gabriela talaba tenis itf titlu
Gabriela Talabă și primul titlu ITF al carierei, la Bucuresti

La turneul de 15.000 de dolari de la Vrnjacka Banja, din Serbia, eroina a fost Oana Gavrilă. A doua favorită s-a impus în finală, cu scorul de 6-7, 6-4, 7-5, în fața principalei favorite, belgianca Marie Benoit.

La dublu, Oana Gavrilă a obținut, de asemenea, titlul. Ea a făcut pereche cu australianca Jelena Stojanovic.

La masculin, Dragoș Dima s-a impus în finala turneului de 15.000 de dolari de la București. Cap de serie numărul 3, el l-a învins cu scorul de 7-5, 6-3 pe Bogdan Borza.

Sâmbătă, în finala de dublu, Patrick Grigoriu și agentinianul Franco Agamenone, principalii favoriți, au învins cu scorul de 2-6, 6-2, 10-8, perechea Florin Mergea/ Adrian Barbu, cap de serie numărul 3.

Leave a Reply

Top