SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > FOTO: Fetița lui Adrian și a Luanei Ungur, ”spiridușul” turneului de la Pitești

FOTO: Fetița lui Adrian și a Luanei Ungur, ”spiridușul” turneului de la Pitești

adrian luana ungur copil fetita
adrian luana ungur copil fetita
Familia Ungur, in orasul natal al lui Adrian, Pitești (FOTO: Comesad BCR Open Pitești)

Adrian Ungur a fost învins în finala turneului de 25.000 de dolari de la Pitești, dar românul a avut o săptămână de vis. Pentru că a fost alături de soție și de fiica lor în chiar orașul natal al tenismenului.

Adrian Ungur (32 de ani) e căsătorit de 11 ani cu Liana Balaci, fostă foarte bună jucătoare de tenis, devenită acum antrenoare. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 2 ani, Eveline Elena. Cum nu doar părinții, dar și nașul (Gabriel Trifu) au scris pagini importante în tenisul românesc, e firesc ca micuța să se simtă ca acasă pe zgură sau în preajma ei.
adrian ungur fetita evelin elena
Adrian Ungur, de mână cu Evelin Elena, la ceremonia de premiere (FOTO: Comesad BCR Open Pitești)

Așa că la baza de la Pitești unde a avut loc turneul ITF Comesad BCR Open, Eveline a stat fie în brațele mamei, atunci când tati juca, fie de mânuță cu Adrian, atunci când a fost ceremonia de premiere, fie în brațele amândurora, atunci când timpul le-o permitea. Trebuie spus că micuța este obișnuită să stea tot timpul alături de părinți, legătura dintre ei fiind, astfel, cu atât mai puternică.

Cert e că organizatorii competiției piteștene au postat numeroase fotografii cu cei trei membri ai familiei, fotografii care sunt atât de frumoase că nu puteam să nu le postez aici.

liana ungur fetita copil
Liana Ungur, alaturi de fiica ei, Evelin Elena (FOTO: Comesad BCR Open Pitești)

În ceea ce privește rezultatul finalei de la Pitești, Adrian Ungur – fost număr 94 ATP în 2015, dar ajuns acum, din cauza accidentărilor, pe 432 ATP – a fost învins cu 7-6, 6-3 de argentinianul Hernan Casanova, dar sunt sigur că supărarea a ținut doar până a întâlnit privirea fiicei. Care l-a luat de mână și apoi la joacă, pentru că așa e ”fișa postului” în meseria asta cea mai frumoasă din lume, cea de tată.

adrian ungur fetita
Adrian Ungur și fetita lui, Eveline, la ceremonia de premiere (FOTO: Comesad BCR Open Pitești)

Leave a Reply

Top