SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Gabriela Ruse și Mihaela Buzărnescu, cele mai bune locuri din carieră. Iată ce poziții ocupă româncele în clasamentul WTA

Gabriela Ruse și Mihaela Buzărnescu, cele mai bune locuri din carieră. Iată ce poziții ocupă româncele în clasamentul WTA

gabriela ruse s-a calificat pe tabloul principal la Wimbledon

Clasamentul mondial WTA publicat azi de forul mondial confirmă saltul făcut de Mihaela Buzărnescu și de Gabriela Ruse. Cele două ocupă cele mai bune locuri din carieră.
În Top 100 avem în continuare patru fete: Simona Halep se menține pe 2, Sorana Cîrstea a rămas pe 54, Irina Begu a urcat o poziție, pe 58, în vreme ce Monica Niculescu a coborât o poziție, ajungând pe 59.

În top 200 le mai avem pe Ana Bogdan, care staționează pe 124, pe Patricia Țig, care a urcat 3 locuri și e acum pe 127, Mihaela Buzărnescu, care a urcat 7 poziții pentru a ajunge pe 132 în lume – cel mai bun loc din carieră – , Alexandra Cadanțu, care a urcat 10 locuri și e acum pe 164, și Irina Bara, care a coborât două locuri și e acum pe 193.

În Top 300, atrage atenția saltul extraordinar, de 57 de locuri, al Gabrielei Ruse. Aceasta a urcat pe locul 221, cel mai bun ocupat vreodată de româncă. E urmată de Alexandra Dulgheru, care a coborât două poziții, până pe 223.

AICI puteți vedea poziționarea tuturor româncelor în clasamentul WTA.

Leave a Reply

Top