SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep, ajutor de bucătar la Toronto. A povestit ce aliment îi face rău

Simona Halep, ajutor de bucătar la Toronto. A povestit ce aliment îi face rău

simona halep bucatar toronto

Simona Halep a avut parte ieri de o acţiune specială la Toronto. Ea a fost ajutor de bucătar. În această seară, de la ora 2.00, ea va juca în turul secund al competiţiei canadiene.
Deţinătoare a titlului la Rogers Cup, Simona Halep a fost invitată ieri, cu o zi înaintea debutului la actuala ediţie a Rogers Cup, la o acţiune specială: a fost ajutor de bucătar. În cele cinci minute petrecute pe scena amplasată în curtea complexului, românca a mărturisit că are un regim strict în timpul turneelor şi că evită în mod special usturoiul. “Am avut probleme cu stomacul, aşa că acum încerc să îl ţin curat. Usturoiul îmi afectează stomacul, aşa că mănânc mereu fără. Şi la restaurant le cer în mod special să nu pună usturoi în mâncare”, a mărturisit Simona.

A doua favorită a turneului canadian a mai spus că dacă e ceva ce o deranjează în viaţa de tenismenă profesionistă, acel lucru sunt călătoriile. “Călătoriile reprezintă cea mai mare problemă. În fiecare săptămână trebuie să schimbăm locurile, mâncarea. Dar iubesc tenisul, aşa că nici un sacrificiu nu este prea mare”, a mai spus românca.

Simona halep bucatar toronto tenis
Simona Halep a raspuns intrebarilor venite din public

Întrebată de un fan din public cum ar caracteriza relaţia dintre ea şi antrenorul Darren Cahill, Simona a răspuns: “Acum este o relaţie mult mai bună. A fost o decizie foarte bună să încep să lucrez cu el. Avem mentalităţi diferite, iar stilul său mai relaxat, de australian, mă ajută foarte mult. Acum mă bucur mult mai mult de tot ce se întâmplă atât pe teren cât şi în afara lui”, a spus Simona Halep.

Leave a Reply

Top