SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > ȘTIRILE ZILEI, 12 august 2017: În plină luptă pentru custodia copilului, Azarenka va lipsi de la US Open

ȘTIRILE ZILEI, 12 august 2017: În plină luptă pentru custodia copilului, Azarenka va lipsi de la US Open

victoria azarenka copil foto

Iată câteva dintre cele mai interesante știri din tenisul mondial din ultimele 24 de ore.  1. Victoria Azarenka luptă pentru custodia copilului și va lipsi și de la US Open. Când toate păreau a merge perfect pentru Victoria Azarenka, ea devenind mamă și revenind în circuitul mondial, iată că fostul lider mondial trăiește o mare dramă. Prietenul ei, Billy McKeague, care este și tatăl copilului, s-a despărțit de ea în iulie și se pare că vrea să ia și copilul. A început, așadar, o luptă pentru custodia lui Leo, băiețelul născut anul trecut în decembrie, care o împiedică, evident, să se mai concentreze pe tenis. De aceea s-a retras de la Stanford, a lipsit de la Toronto și o va face și la Cincinnati și, cel mai probabil, la US Open. Acum se pare că bebelușul e cu tatăl lui, în Los Angeles, iar ea nu îl poate vedea, ceea ce este o mare dramă și pentru mamă și pentru copil. Cert e că ea a intentat proces prin care cere custodia copilului, dar și faune e 10 milioane de dolari, bani pierduți prin absența de la turnee și activitățile conexe.
  2. Marin Cilic nu își va apăra titlul la Cincinnati. Deținătorul titlului, croatul Marin Cilic, a anunțat că nu poate participa anul acesta la Cincinnati, turneu care începe în două zile. Finalistul de la Wimbledon e accidentat și a lipsit și de la Montreal. Interesant e că și învinsul lui Cilic din finală, Andy Murray, va fi doar spectator la această ediție.
  3. La Cincinnati se va rescrie istoria: Rafael Nadal și Roger Federer vor lupta pentru locul 1 în lume! La fel ca în urmă cu mulți ani, cei doi mari jucători se vor duela în mod direct pentru primul loc în clasamentul ATP. Scena bătăliei lor este complexul de la Cincinnati, acolo unde ori spaniolul, ori elvețianul, vor urca pe primul loc în lume, în locul lui Andy Murray, care va lipsi de la acest turneu și care va pierde astfel prima poziție din ierarhie. În ceea ce privește lupta dintre Rafa și Roger, cei doi se vor putea duela doar în finală, așa cum le stă bine unor super-jucători ca ei.
  4. Caroline Wozniacki i-a dat o mână de ajutor Simonei Halep. Daneza Caroline Wozniacki a învins-o în sferturile de finală de la Toronto pe Karolina Pliskova, liderul clasamentului mondial dându-i astfel o mână de ajutor Simonei Halep, aflată în luptă directă cu cehoaica pentru postura de lider mondial. În clasamentul de luni, Pliskova va avea 6.940 de puncte, în vreme ce Simona, dacă va cuceri titlul la Toronto, va ajunge la 6.700. Ceea ce înseamntă că săptămâna viitoare, la Cincinnati, amputa avea un duel direct între cele două pentru locul 1 în lume.

Leave a Reply

Top