SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > ȘTIRILE ZILEI, 19 august 2017: Rafael Nadal a fost eliminat în sferturi, dar va fi lider mondial de luni

ȘTIRILE ZILEI, 19 august 2017: Rafael Nadal a fost eliminat în sferturi, dar va fi lider mondial de luni

Iată cele mai importante știri din ultimele ore din tenisul mondial.


  1. Rafael Nadal, liderul învins. Spaniolul Raafael Nadal a fost învins în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati de Nick Kyrgios, care s-a impus cu scorul de 6-2, 7-5. De luni, Nadal va deveni lider mondial și, evident, s-a arătat foarte afectat de înfrângere. ”Este incredibil faptul că voi urca pe primul loc ATP luni, este ceva pozitiv, dar nu mă consolează după acest meci”, a declarat el, ca să le facă plăcere și gazdelor.
  2. Samantha Stosur nu va juca la US Open. Australianca Samantha Stosur va lipsi de la ediţia din acest an a US Open, din cauza problemelor la încheietura mâinii drepte. Campioana din 2011 de la acest turneu, Stosur nu a mai concurat din luna iunie, când a suferit o fractură de stres la mâna dreaptă.
  3. Și în clasamentele de dublu se schimbă liderii. Nu doar în competiția masculină de simplu vom avea un lider nou începând de luni, ci și în cele de dublu, atât la masculin, cât și la feminin. Astfel, la dublu masculin noul ldier va fi finlandezul Henri Kontineen, iar la feminin Lucie Safarova. Nu că ar fi frumos să avem o schimbare de lider și la simplu feminin?
  4. Djokovic e bucuros că nu mai poate juca. Aflat într-o vacanță temporară, până anul viitor, Novak Djokovic a acordat un interviu publicației The Express UK în care spune, printre altele: ”Tot ce ni se întâmplă în viață se întâmplă cu un scop. Intenționez să folosesc această perioadă în cel mai bun mod posibil și să petrec timpul cu familia. Peste aproximativ o lună Jelena și cu mine vom deveni din nou părinți. E minunat”, a declarat fostul lider mondial.
  5. Muguruza a bătut-o pe Karolina Pliskova în semifinale la Cincinnati. Liderul clasamentul mondial, Karolina Pliskova, a fost învinsă în semifinalele turneului de la Cincinnati de Garbine Muguruza. Iberica s-a impus cu scorul de 6-3, 6-2 și o așteaptă în finală pe Simona Halep.
  6. Andy Murray spune că va juca la US Open. Aflat în ultimele două zile de domnie în tenisul masculin, britanicul Andy Murray se află deja la New York, unde a început pregătirea pentru US Open. El a lipsit de la Montreal și Cincinnati, din cauza unei accidentări. De luni, el va ocupa locul 2 în clasamentul mondial.

Leave a Reply

Top