SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > ȘTIRILE ZLEI, 16 august 2017: Daniela Hantuchova va paricipa la un show de dans

ȘTIRILE ZLEI, 16 august 2017: Daniela Hantuchova va paricipa la un show de dans

daniela hantuchova dans

Iată cele mai interesante știri din tenisul mondial al ultimelor ore.
  1. Daniela Hantuchova va participa la ”Dancing with the stars”. Retrasă din activitate în acest an, slovaca Daniela Hantuchova nu stă degeaba. Ea va participa, din 3 sepembrie, la emisiunea de dans ”Dancing with the stars”, iar ținuta postată de ea pe Instagram, pe care o vedeți mai sus, cred că e un argument serios pentru ea în acest concurs.
  2. Kei Nishikori nu mai joacă anul acesta. Top 10 ATP pare blestemat în acest an. După ce Stan Wawrinka și Novak Djokovic au anunțat că nu mai joacă anul acesta, iată că acum a venit rândul japonezului Kei Nishikori să se retragă temporar. Ocupant al locului 9 în lume, niponul s-a accidentat la încheietura mâinii drepte.
  3. Serena Williams a reafirmat că vrea să revină în ianuarie. Americanca Serena Williams, care va naște în septembrie și care nu a mai jucat tenis oficial de la Australian Open, a reamintit fanilor că la trei luni după naștere va reveni pe teren. Adică la timp pentru a-și apăra titlul la Australian Open. ”Este cel mai şocant plan. Vreau să-l pun în aplicare. La trei luni după ce nasc. Nu dau înapoi, dar spun că e foarte intens. Dacă pierd şi pierd din nou, este ceva de genul ”e terminată”, mai ales că nu mai am 20 de ani. Dar spun: nu voi câştiga mai puţin. Ori câştig, ori nu joc”, a declarat Williams, într-un interviu acordat revistei Vogue. Ea a spus și că în această perioadă, pentru că nu are altceva de făcut, se uită la meciuri mai vechi de-ale ei și că a descoperit ce greșeli făcea în timpul jocurilor: ”Învăţ privind şi am văzut meciuri mai vechi de-ale mele. Am avut lovituri extraordinare, dar adversarele le returnau cu lovituri câştigătoare. Încep să văd de ce”, a spus Serena. Eu chiar aștept cu mare interes revenirea ei în circuit.
  4. Judy Murray se teme că Andy Murray s-ar putea retrage în curând. Judy, mama lui Andy Murray, a declarat că se teme că fiul ei s-ar putea retrage din activitate mai devreme decât bănuiește cineva. Întrebată când crede că va reveni fiul ei pe teren – el s-a retras și de la Toronto și de la Cincinnati – Judy a răspuns că nu știe și că se teme că în viitorul apropiat Andy se va retrage. ”Mi-e teamă că el nu va mai juca multă vreme. Evoluează de vreo 12 ani la cel mai înalt nivel”, a declarat ea.

Leave a Reply

Top