SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Monica Niculescu > WTA Rogers Cup: A venit ora debutului Simonei Halep. Iată de la ce oră și cine televizează partida

WTA Rogers Cup: A venit ora debutului Simonei Halep. Iată de la ce oră și cine televizează partida

simona halep antrenament tenis toronto

 

A venit și ora debutului pentru Simona Halep în turneul de tenis în care deține titlul. Campioana anului trecut de la Rogers Cup va debuta în seara de miercuri spre joi în turneul WTA de la Toronto.




A doua favorită a competiției WTA de la Toronto, Simona Halep, va disputa primul meci de la această competiție direct în turul secund. Partida cu slovaca Magdalena Rybarikova va avea loc în noaptea de miercuri spre joi, de la ora 2.00, ora României.

Meciul va fi televizat în direct de DigiSport.

simona halep antrenament tenis toronto
Simona Halep, la antrenament

Meciul va fi primul din sesiunea de seară pe Terenul Central al complexului de la Toronto, programarea fiind una care corespunde valorii Simonei Halep.

Pentru a ajunge în această fază, Rybarikova a trecut în două seturi de Mirjana Lucic Baroni.

Halep şi Rybarikova s-au întâlnit de trei ori până în prezent. Jucătoarea de pe locul 33 WTA conduce cu 2-1, dar ultima partidă dintre ele a fost în 2014.

Halep este deţinătoarea trofeului la Rogers Cup, competiţie de categorie Premier 5, după ce a câştigat anul trecut finala de la Montreal. În 2015, la Toronto, românca a fost finalistă. După cum se știe, cele două oraşe alternează la organizarea Rogers Cup.

Simona Halep nu va fi singura româncă din programul zilei a treia la Toronto. Calificate încă de luni în optimile probei de dublu, Monica Niculescu și cehoaica Barbora Krejcikova vor juca, pe terenul 4, contra favoritelor 3, Lucie Safarova/ Barbora Strycova. Meciul va avea loc după miezul nopții.

Leave a Reply

Top