SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup: Alina Tecșor despre meciul cu Canada: ”Este ceea ce mi-am dorit”

Fed Cup: Alina Tecșor despre meciul cu Canada: ”Este ceea ce mi-am dorit”

Alina Tecsor fed cup echipa

Echipa de Fed Cup a României și-a aflat azi adversara din primul tur al Grupei Mondiale II 2018. Tragerea la sorți le-a bucurat pe fetele noastre.




După cum ați aflat deja, Canada va fi viitoarea noastră adversară din Fed Cup, iar meciul va avea loc în România. Ceea ce e perfect, căci echipa va fi compusă din cele mai valoroase jucătoare de la acel moment. Starea de spirit a echipei nosatre a fost cel mai bine sintetizată de Alina Tecșor, deocamdată antrenorul echipei, dar cu siguranță viitorul căpitan nejucător al formației, căci acolo este locul ei, dacă este să mă întrebați pe mine.

“Este ceea ce mi-am dorit de la această tragere la sorţi. Mă bucur foarte mult că vom juca acasă. Este foarte important pentru noi acest lucru, şi sper ca în februarie toate fetele să fie sănătoase şi pregătite să joace acest important meci. Tenisul românesc are acum o generaţie excepţională de jucătoare şi suntem capabili să oferim românilor, pe care îi doresc în număr foarte mare alături de noi, încă o victorie frumoasă“, a spus Alina Tecşor pentru site-ul FRT.






Leave a Reply

Top