SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Simona Halep, vedetă la o gală caritabilă în Italia. Sharon Stone și Susan Sarandon, printre vedetele invitate

FOTO: Simona Halep, vedetă la o gală caritabilă în Italia. Sharon Stone și Susan Sarandon, printre vedetele invitate

ion tiriac simona halep

Eliminarea prematură de la US Open i-a oferit Simonei Halep oportunitatea de a participa la o gală caritabilă la Roma, una dintre cele mai importante organizate în luna septembrie.




Invitată de Ion Țiriac, Simona Halep a participat pe 7 septembrie, la Roma, la gala anuală Celebrity Fight Night. Această seară caritabilă este una celebră în întreaga lume, organizându-se de-a lungul anului în cele mai cunoscute orașe din lume. Ele au fost organizate de la început de Mohamad Ali Parkinson Center, așa că toți banii strânși la acest eveniment au fost direcționați spre acest centru. Cum de data aceasta a fost vorba de o seară organizată la Roma, o parte din donații au fost împărțiți la Fundația Andrea Bocelli.

Gazda evenimentului italian a fost Sala Mare a Palatului Colona, iar printre vedetele invitate s-au numărat actrițele Susan Sarandon și Sharon Stone, Jose Careras sau președintele italian Sergio Mattarella. De altfel, puteți vedea mai jos o serie de fotografii cu aceștia.

În ceea ce o privește pe Simona, ea nu a stat decât o zi la Roma, vineri, pe 8 septembrie, fiind deja acasă, la Stejarii, acolo unde a urmărit finala de dublu de la US Open, câștigată de Horia Tecău și Jean Julien Rojer.

simona halep ion tiriac roma
Simona Halep, alaturi de Ion Tiriac, la gala de la Roma





susan sarandon roma gala caritabila
Susan Sarandon la gala din Roma

sergio mattarella eveniment halep roma
Presedintele Italiei, Sergio Mattarella, a fost prezent la eveniment
Jose Careras si Andrea Bocelli au sustinut recitaluri
Andrea Bocelli a cantat pentru invitati


Leave a Reply

Top