SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Garbine Muguruza va fi noul lider mondial de luni. Simona Halep mai poate fi depășită doar de Venus Williams

Garbine Muguruza va fi noul lider mondial de luni. Simona Halep mai poate fi depășită doar de Venus Williams

Garbine Muguruza tenis

Surpriză în sferturile de finală ale US Open. Karolina Pliskova a fost eliminată și astfel noul lider mondial de luni încolo va fi Garbine Muguruza.
În sferturile de finală ale US Open, Karolina Pliskova, încă lider mondial a fost învinsă cu scorul de 7-6, 6-3 de CoCo Vandeweghe. În urma acestui rezultat nu doar că SUA au trei reprezentante în semifinale, iar a patra e pe drum, cum se spune, dar Garbine Muguruza e sigură că de luni va fi noul lider mondial.

În ceea ce o privește pe Simona Halep, ea nu mai poate fi depășită acum decât de Venus Williams, în cazul în care americanca va deveni campioană la New York. În caz contrar, de luni o vom regăsi pe Simona pe locul 2 în clasamentul mondial WTA.

În ceea ce o privește pe Muguruza, aceasta a devenit al 24-lea lider mondial din istorie. Garbine este a doua jucătoare din Spania care devine lider mondial, după Arantxa Sánchez Vicario, care a ocupat acest loc la 6 februarie 1995.Leave a Reply

Top