SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Horia Tecău va face un salt impresionant în clasamentul ATP cu o victorie în finala de azi. El va juca diseară și în semifinala de dublu mixt

Horia Tecău va face un salt impresionant în clasamentul ATP cu o victorie în finala de azi. El va juca diseară și în semifinala de dublu mixt

horia tecau jean julien rojer

Horia Tecău are azi o zi foarte plină. El va disputa finala de dublu la US Open, apoi la câteva ore va juca în semifinalele probei de dublu mixt. O victorie diseară, alături de Jean Julien Rojer, i-ar aduce lui Horia un salt de 18 locuri în clasamentul mondial de dublu.
Prin calificarea în finala de dublu, Horia Tecău și-a asigurat un salt de 8 locuri în clasamentul specialității, el fiind sigur că de luni va ocupa poziția 19 în lume. Dar dacă, așa cum ne dorim cu toții, Horia și partenerul său vor câștiga titlul la New York, atunci saltul românului va fi pe măsură: el va reveni în Top 10 ATP, urmând să ocupe locul 9 în clasamentul mondial de dublu.

Finala de la US Open va avea loc de la ora 19.00,ora României.

CITEȘTE ȘI: Ce au declarat Horia Tecău și partenerul său după calificarea în finala US Open.
La câteva ore după finala de dublu, Horia Tecău va reveni pe teren, de data aceasta pentru semifinala de dublu mixt. Cel mai devreme de la ora 22.00, Horia și Coco Vandeweghe vor juca împotriva principalilor favoriți, elveţianca Martina Hingis şi britanicul Jamie Murray.

CITEȘTE ȘI: Finală inedită în proba feminină la US Open.

Leave a Reply

Top