SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Mihaela Buzărnescu, Irina Bara, Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian, performerele săptămânii în clasamentul WTA

Mihaela Buzărnescu, Irina Bara, Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian, performerele săptămânii în clasamentul WTA

mihaela buzarnescu tenis us open

A fost publicat noul clasament mondial WTA. Unul în care avem în continuare patru fete în Top 100, dar în care performerele săptămânii sunt alte patru jucătoare din țara noastră, care și-au stabilit noi recorduri ale carierei.
Simona Halep continuă să fie lidera româncelor. Ea staționează pe locul 2. E urmată de Sorana Cîrstea, care a coborât o poziție și e acum pe 52, de Irina Begu, care a coborât, de asemenea, un loc, și e acum pe 55, și de Monica Niculescu, care a ajuns pe 56, coborând tot o poziție.

La porțile Top 100 bate, așa cum ați aflat de ieri, Mihaela Buzărnescu. Campioană la Biarritz, ea a urcat 21 de poziții și e acum pe 106, cel mai bun din carieră. E urmată de Ana Bogdan, care a coborât o poziție și e acum pe 118, de Patricia Țig, care a urcat un loc și e acum pe pe 128, de Alexandra Cadanțu, care a coborât 5 poziiții și a ajuns pe 167 și de Irina Bara, care a urcat 2 locuri pentru a ajunge pe cel mai bun loc din carieră, 174. Alexandra Dulgheru încheie prezențele românești în Top 300, ea ocupând locul 192, în coborâre 4 poziții.

Prima din afara Top 200 e Gabriela Ruse. Ea a urcat 8 locuri, până pe 209, cea mai bună poziție din carieră. E urmată de o altă jucătoare aflată pe cel mai bun loc din carieră, Jaqueline Cristian, care a urcat 4 locuri și a ajuns pe 263.
Leave a Reply

Top