SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > US Open: S-a stabilit deja ora finalei de dublu. Iată când și cu cine vor lupta Horia Tecău și Jean Julien Rojer pentru trofeu

US Open: S-a stabilit deja ora finalei de dublu. Iată când și cu cine vor lupta Horia Tecău și Jean Julien Rojer pentru trofeu

horia tecau jean julien rojer

Horia Tecău și Jean Julien Rojer nu au mult timp la dispoziție să sărbătorească recenta calificare în finala probei de dublu de la US Open. Ei vor lupta vineri seară pentru trofeu.
Orgnizatorii au anunțat ora finalei de dublu de la US Open, în care s-au calificat azi și Horia Tecău cu Jean Julien Rojer. Cei doi vor juca vineri, de la ora 19.00, ora României, pe cea mai importantă arenă a complexului, Arthur Ashe, contra spaniolilor Feliciano Lopez/ Marc Lopez. Meciul va fi televizat pe Eurosport. Întreg programul zilei de vineri îl vedeți AICI.

CITEȘTE ȘI: Pe cine au învins în semifinale la US Open Horia Tecău și Jean Julien Rojer

Ibericii au ajuns în finală după ce au trecut, joi, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-4, de frații Bryan.

Pentru Horia și partenerul său aceasta va fi prima finală la US Open. Cei doi au mai câștigat acum doi ani titlul la Wimbledon. Pentru Horia, aceasta este finala cu numărul 51 din carieră, el având în palmares 32 de titluri.

CITEȘTE ȘI: Primele cuvinte ale lui Horia Tecău după o victorie istorică la US Open.Leave a Reply

Top