SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Andrei Pavel > Cupa Davis Israel – România: Dragoş Dima deschide balul pentru echipa noastră

Cupa Davis Israel – România: Dragoş Dima deschide balul pentru echipa noastră

bogdan borza nicolae frunza tenis cupa davis

Cu ochii pe Turneul Campioanelor, nu trebuie să uităm de echipa de Cupa Davis a României. Băieţii noştri vor juca de vineri în Israel pentru menţinerea în Grupa I a Zonei Euro-Africane.
Tragerea la sorţi a ordinii meciurilor a avut loc joi. Conform acesteia, primul român care va intra pe teren va fi Dragoş Dima, primul meci având loc la ora 13.00. El va juca împotriva celui de-al doilea tenismen al gazdelor, Edan Leshem. Această partidă e urmată de meciul dintre Nicolae Frunză şi Dudi Sela.

Sâmbătă, de la ora 14.00, va avea loc meciul de dublu, pentru noi fiind anunţaţi în echipă Vasile Antonescu şi Bogdan Borza. Aceştia vor juca împotriva perechii Jonathan Erlich/ Dudi Sela.

Duminică, în ziua pe care ne-o dorim decisivă, se vor disputa meciurile de simplu, în care se vor inversa confruntările din prima zi. Primul meci, cel dintre Dragoş Dima şi Dudi Sela, e programat la ora 15.30.
Partida Israel – România se va disputa, pe hard, în aer liber, la Ramat Hasharon. Învinsa va retrograda în Grupa a II-a a Zonei Europa/Africa, iar învingătoarea va rămâne în Grupa I.

România a mers în Israel pentru întâlnirea decisivă pentru rămânerea în Grupa I a Zonei Europa/Africa a Cupei Davis fără Marius Copil, locul 74 ATP la simplu, Horia Tecău, locul 11 ATP la dublu şi Florin Mergea, locul 47 ATP la dublu. Tricolorii sunt neînvinşi în cele patru întâlniri anterioare cu tenismenii israelieni, în 1962, 1969, 1971, şi 2015.

israel romania cupa davis ordine meciuri
Ordinea meciurilor confruntarii Israel – Romania, din Cupa Davis

Leave a Reply

Top