SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Andrei Pavel > Cupa Davis: România e condusă de Israel cu 2-0. Sâmbătă se joacă meciul de dublu

Cupa Davis: România e condusă de Israel cu 2-0. Sâmbătă se joacă meciul de dublu

dragos dima andrei pavel tenis

Lucrurile nu stau deloc bine pentru echipa de Cupa Davis a României. ”Tricolorii” sunt la o înfrângere de retrogradarea în liga a treia a tenisului masculin.
Israel conduce România cu scorul general de 2-0 în întâlnirea de la Ramat Hasharon, decisivă pentru menţinerea în Grupa I a Zonei Euro-Africane a Cupei Davis. În primul meci al zilei, Dragoş Dima a fost învins, la capătul unui meci maraton, de trei ore și 26 de minute, cu scorul de 6-3, 5-7, 6-2, 3-6, 6-3, de Edan Leshem. Acesta a fost primul meci de cinci seturi din cariera lui Dima.

În al doilea meci de simplu al zilei, Nicolae Frunză a fost învins de Dudi Sela, care s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4, 6-4. Această partidă a durat două ore şi 28 de minute.

Sâmbătă, de la ora 14.00, va avea loc partida de dublu dintre perechile Jonathan Erlich/ Dudi Sela și Vasile Antonescu/ Bogdan Borza.

Ultimele meciuri de simplu se vor disputa duminică, de la ora 15.30, iar programul lore următorul: Dudi Sela – Dragoş Dima și Edan Leshem – Nicolae Frunză.

România a fost ultima dată în Divizia a II-a a Zonei Euro-Africane a Cupei Davis în 1993.


Leave a Reply

Top