SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Irina Begu, singura învingătoare din România în ultimele două zile. Iată cine a mai jucat

Irina Begu, singura învingătoare din România în ultimele două zile. Iată cine a mai jucat

irina begu tenis wta romania

Multe jucătoare din România au decis să-și încerce șansele în turneele WTA de la Moscova și Luxembourg. Deocamdată, doar Irina Begu s-a calificat în turul secund al unuia dintre cele două turnee.
Irina Begu a învins-o cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3 pe rusoaica Elena Ribakina în primul tur al turneului WTA de la Moscova. Ea va juca în următoarea fază a competiției contra letonei Anastasija Sevastova.

Din păcate, tot azi, Irina Begu și Raluca Olaru, favorite 4, au fost eliminate în primul tur al probei de dublu de perechea Nicole Melichar/ Anna Smith, care s-a impus cu scorul de 3-6, 6-4, 10-6.

În Luxembourg, Monica Niculescu a fost învinsă în primul tur, cu 7-5, 6-3, de franțuzoaica Pauline Parmentier. Asta după ce ieri Sorana Cîrstea s-a retras în primul tur.
Tot în primul tur, dar la dublu, Alexandra Cadanțu și thailandeza Prarthana Tombare au fost eliminate în primul tur.

În calificările turneului luxemburghez am avut trei fete: Alexandra Cadanțu, Ana Bogdan și Alexandra Dulgheru, toate fiind eliminate în primul sau al doilea tur.

Singura care o poate imita pe Irina este Mihaela Buzărnescu. Aceasta joacă în aceste momente contra nemțoaicei Sabine Lisicki, în primul tur la Luxembourg.Leave a Reply

Top