SUNTETI AICI
ACASA > Maria Sharapova > Simona Halep despre meciul cu Sharapova, de la Beijing: “Poate voi câștiga”

Simona Halep despre meciul cu Sharapova, de la Beijing: “Poate voi câștiga”

simona halep beijing tenis

Simona Halep va juca miercuri pentru a doua oară într-o lună contra ”coșmarului” Maria Sharapova. Evident, la conferința de presă de după meciul cu Rybarikova, Simona a fost întrebată despre partidă.
Simona Halep le-a mărturisit ziariștilor din China gândurile cu care abordează partida de miercuri cu rusoaica. ”Nu am nici o reacție specială. E doar o nouă mare provocare, nimic special. Am jucat cu ea de multe ori, am fost aproape de multe ori. Acum e o nouă zi și vom vedea. Poate voi câștiga. Chiar vreau să o fac, așa că miercuri voi da totul. Trebuia să servesc mai bine ca să câștig meciul de la US Open. Am jucat destul de bine, dar ea a jucat extraordinar. Fizic trebuie să fiu mai bună, să servesc mai bine, să mă mișc mai bine și să stau acolo – să nu mă gândesc la rezultat, doar să joc”, a declarat Smona Halep.
CITEȘTE ȘI: Cum poate ajunge lider mondial Simona Halep la Bejing.

Românca a identificat și o diferență majoră între meciul de la US Open, pierdut în trei seturi în fața Sharapovei, și cel care va avea loc miercuri. ”E diferit pentru că acum nu e în primul tur, e mereu greu să joci primul meci al turneului, dar acum suntem în turul al treilea, așa că probabil că va fi ceva diferit. Dar din partea mea, nu simt nimic diferit. Sunt gata să joc și să dau totul pentru a câștiga”, a încheiat a doua jucătoare a lumii.Leave a Reply

Top