SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, după victoria cu Maria Sharapova: “Am jucat cel mai bun tenis contra ei”

Simona Halep, după victoria cu Maria Sharapova: “Am jucat cel mai bun tenis contra ei”

simona halep bucurie beijing wta tenis

Simona Halep a fost eroina zilei de miercuri la Beijing, reuşind să îşi învingă o barieră psihică în faţa unei adversare de temut. Ea a dispus cu 6-2, 6-2 de Maria Sharapova şi s-a calificat în sferturile de finală. Iată ce a declarat jucătoarea noastră după acest succes de excepţie.
“A fost un meci extraordinar, cred că am jucat cel mai bun tenis al meu împotriva ei. Am servit bine şi ceea ce am lucrat după US Open am putut vedea azi pe teren. Sunt foarte fericită că am putut face asta. Este prima mea victorie împotriva ei şi vreau să mă bucur de moment. Astăzi a fost diferit pentru că nu o învinsesem niciodată, aşa că asta face momentul un pic special. M-am simţit ca şi când aş fi jucat aşa şi înainte şi încă pot juca aşa. Acum vreau să mă bucur de ceea ce am făcut astăzi şi mâine mă pot gândi la următorul meci”, a declarat, fericită, Halep.

CITEŞTE ŞI: Ce a declarat Maria Sharapova despre Simona Halep
Ea a detaliat munca pe care a depus-o după US Open: “Am stat mai mult pe teren, m-am antrenat mai mult, am exersat serviciul mai mult. Am servit coşuri de mingi la rând. Am văzut că dacă sunt concentrată şi încrezătoare, pot lovi maximum ce pot. Am fost foarte consistentă azi, cu încredere. Am fost relaxată şi… De fapt, de multe ori când am jucat cu ea, am simţit că pot să o bat, dar nu s-a întâmplat. Am spus că azi va fi doar un alt meci, am vrut doar să dau tot ce am, să stau concentrată, calmă şi să fiu pozitivă”, a mai spus Simona Halep.

CITEȘTE ȘI:  Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer sunt în semifinale la Halle!
Leave a Reply

Top