SUNTETI AICI
ACASA > Maria Sharapova > STIRI DIN TENIS, 18 octombrie 2017: Rafael Nadal s-a retras de la Basel, Maria Sharapova a fost eliminată la Moscova

STIRI DIN TENIS, 18 octombrie 2017: Rafael Nadal s-a retras de la Basel, Maria Sharapova a fost eliminată la Moscova

rafael nadal tenis

Iată câteva știri din tenis, culese în ultimele zile.  1. Nadal nu va juca la Basel. Liderul clasamentului mondial, spaniolul Rafael Nadal, a anunţat că nu va participa la turneul de la Basel din perioada 21-29 octombrie, din cauza unei accidentări la genunchi. ”După ce am discutat cu medicul meu din Spania la revenirea de la Shanghai, am ajuns la concluzia că nu pot merge la Basel. Iau o perioadă de pauză”, a scris Nadal pe Facebook.
  2. Maria Sharapova, eliminată în primul tur la Moscova. Beneficiară a unui wild-card, rusoaica Maria Sharapova nu a jucat decât două seturi la Moscova. Ea a fost învinsă cu scorul de 7-6, 6-4 de slovaca Magdalena Rybarikova.  3. Număr record de meciuri care vor fi televizate la Australian Open. Organizatorii Australian Open anunțat că la ediția 2018 vor fi televizate un număr record de partide: 842. Astfel, vor putea fi văzute toate meciurile de pe tablourile principale de seniori, legende, juniori sau tenis în scaunul cu rotile, precum și majoritatea meciurilor din calificări.
  4. Nou record al unui schimb de mingi: 12 ore și 37 de minute. În goana după recorduri asistăm la ciudățenii. Italienii Simone Frediani și Daniele Pecci au disputat cel mai lung schimb de mingi din istoria tenisului. Au existat 51.283 de lovituri, totul durând 12 ore și 27 de minute. Recordul lor a fost omologat de cei de la Cartea Recordurilor. Schimbul de mingi a început la ora 6.23 și s-a încheiat la 19.00. În spate au avut fiecare bidoane cu apă, din care puteau să bea în timpul jocului.

Leave a Reply

Top